P. Vanagas apie santykius: paprastai konfliktas tęsiasi ne daugiau trijų savaičių

  • Teksto dydis:

Ledas, ant kurio sukasi Povilo Vanago ir Margaritos Drobiazko pora, visuomet liepsnoja – juk šokis pačiūžomis nėra tik jų meistriškumo įrodymas, bet ir meilės, trunkančios ilgus metus, išraiška.

Tuo, kad juodu puikiai sutaria, šio sekmadienio laidoje „Pasaulis pagal moteris“ galės įsitikinti ir žiūrovai.

Tradiciškai laikas prieš didžiąsias metų šventes porai – pats darbymetis, juk, be kitų darbų, vyksta ir pasiruošimas didžiajam šou „Liepsnojantis ledas“, kuris kaskart užburia savo grožiu ir profesionalumu. Dėl tokio rezultato tenka nemažai paplušėti, tačiau bet kuris žiūrovas, pabuvojęs šiame šou, jo nebepamirš niekada.

Bandys suvaldyti ledą

Dažniausiai gerbėjai nemato sunkaus užkulisių darbo, alinančių repeticijų, o tuo, kad šokis su pačiūžomis nėra vien malonumas, progą įsitikinti turės ir laidos vedėja Kristina Rimienė. Ją Povilas pakvies ant ledo, tad laidos žiūrovai turės galimybę sužinoti, kaip K. Rimienei sekasi valdyti pačiūžas.

Laidos vedėjos paklausti, ar poroje būna konfliktų, jiedu atvirai sako – taip, sporto be konfliktų nebūna, ypač tada, kai abu po treniruočių išsekę. O teisi visada.... Margarita, teigia Povilas, tuo nustebindamas žmoną.

„Gerai, kad nors dabar, prieš kameras, tai pripažįsti, nes visuomet ginčijiesi. Jeigu tai visada pripažintum, ir konfliktų nebūtų“, – žaismingai įgelia Margarita. „Paprastai konfliktas tęsiasi ne daugiau dviejų trijų savaičių“, – pajuokauja Povilas ir tampa akivaizdu, kad ši pora puikiai dera ne tik ant ledo, bet ir šeimoje.

Ožkos melžimo profesionalas

Laisvalaikį Povilas ir Margarita mielai leidžia namuose. Žiūrovams bus netikėta, kad didžiausias Povilo laisvalaikio pomėgis – sodas ir ūkio darbai. Neseniai jam teko ir kaimynės ožką pamelžti, šis darbas, pasak poros, jam sekėsi itin puikiai, ožka Katia, tiesa, buvo kiek nustebinta, kad ją melžia vyras, tačiau pirminei nuostabai praėjus, ne pieną melžė, o, kaip pats juokauja, grietinę.

Vienas mėgstamiausių Povilo užsiėmimų prie namo – žolės pjovimas, tvenkinio priežiūros darbai, o Margarita daugiau laiko praleidžia su katėmis, tvarkydamasi, skalbdama ir gamindama. Šie, iš pažiūros visiškai tradiciniai ir žemiški darbai porą tik suartina, abu gerbia vienas kito pomėgius ir juos palaiko.

Šokti į nežinią

Nežiūrint į tai, kad laisvalaikiu abu labiausiai mėgsta būti namuose, prižiūrėti ūkį ir rūpintis net septyniais savo augintiniais šunimis ir katėmis, pora yra ir ekstremalaus sporto mėgėjai.

Jei tik svetimoje šalyje pasitaiko proga išbandyti ką nors naujo ir keliančio adrenaliną – Povilas pirmasis imasi organizuoti tokias pramogas. Pajusti laisvą kritimą yra vienas didžiausių jo malonumų, į tai vyras įtraukė ir žmoną, kuri prisipažįsta, kad po tokio potyrio jai visai nebebaisu stovėti su pačiūžomis ir ant aukščiausių dekoracijų.

Poilsiaudami jie taip pat labai mėgsta keliauti motociklais, mėgautis vandens sportu ir kitas aktyvias pramogas, juk kol žiba akys, kol pasaulis iki galo nepažintas, nėra laiko nuoboduliui.

Grožis nebūtinai turi būti brangus

Kartais savo namams ar dovanai ieškome ko nors originalaus, gražaus ir nebrangaus, tad šį kartą laidos vedėja, floristikos dizainerė K. Rimienė rubrikoje „Floristinis desertas“ pademonstruos, kaip beveik iš nieko sukurti patrauklią interjero detalę – vazą, interjero akcentą.

Sukurti grožiui prireiks lazdelių, medžio lukšto ir putų polistirolio. Pasirodo, iš tokių paprastų dalykų galima sukurti bet kokios formos indą, galintį tapti pagrindu nuostabiai kompozicijai. Floristikos dizainerė K. Rimienė kompoziciją puoš knipofija, šparago, tujos žaluma, nudažyta balta ir vario spalvomis.

Tokia netikėta rankų darbo kompozicija galėtų papuošti kiekvienus namus, tad neskubėkite išmesti medinių lazdelių, medžio lukšto ar kitų rudens gėrybių – galbūt gražiausia jūsų kompozicija gims būtent iš jų!

„Pasaulis pagal moteris“ – sekmadieniais 10 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių