O. Pikul-Jasaitienė neteko mylimo augintinio: pataria būti atidiems

  • Teksto dydis:

„Tokį išdidų gražuolį džentelmeną Bondą atsiminsiu visą savo gyvenimą. Po 19 metų, praleistų kartu, jis paliko mus. Siamukai yra ilgaamžiai katinai! Pats geriausias pasaulyje katinas!“ – feisbuke rašo vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė.

Anot moters, keturkojis visuomet buvo kartu: gimus Dominykui, jį prižiūrėjo ir namus saugojo, ir ramybę, meilę bei šilumą dovanojo. O. Pikul-Jasaitienė atvira – katinas buvo jų šeimos dalis.

„Rūpinomės iki paskutinių akimirkų. Išėjai palydėtas meilės, šilumos, glostymų ir buvimu kartu visada šalia. Inkstų nepakankamumas smogė netikėtai. Ši liga diagnozuojama kas trečiam katinui. Atidžiai stebėkite savo augintinį. Darykite kraujo tyrimus, nes jauno amžiaus augintiniui tai dar gali padėti. Nepasiduokite! Lašelinės ir tinkamas gydymas tikrai padės. Mes net namie išmokom jas atlikti! Ir tikrai pratęsėme mūsų ilgaamžio šauniausio katino buvimą kartu! Nenoriu atsiminti taip skausmingai, nes tai buvo pati gražiausia ir ilgiausia kelionė per gyvenimą. Ačiū tau, kad pasirinkai mane! Tu visad būsi mano širdy! Mano mylimiausias, šilčiausias ir ištikimiausias draugas!“, – gražių žodžių negailėjo žinoma moteris.

„Facebook“ nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas zurnalistui.

tadas zurnalistui. portretas
o tai kur juodas kaspinas ant velionio portreto?

LKL

LKL portretas
O aš maniau kad Pikulė nugaišo,o katinas gedi,čia tai gal ir būtų sensacija.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pritariu. Turi būti nuleistos vėliavos ir paskelbtas gedulas. Gal baukim ,,kaišioti"tas užgesusias žvaigždes. Niekam nebeįdomu.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių