O. Pikul-Jasaitienė – atvirai apie santykius su vyru ir tai, kodėl didesnės šeimos planuose nėra

  • Teksto dydis:

Viena žymiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų, krepšininkas Simas Jasaitis ir vizažo meistrė, dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė, šią vasarą atšventė bronzines vestuvių metines. Moteris TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ neslėps – jų abiejų gyvenime būta sunkių etapų, paklydimų ir nuosmukių, tačiau juos įveikus, pagaliau šeimoje įsitvirtino ramybė ir idilė.

Keturioliktąjį sezoną laida „Virtuvės istorijos“ pasitinka su nauju konceptu, atsinaujinusioje „Vokė-III“ studijoje. Naujajame laidos sezone žiūrovų laukia intriguojančios ir atviros istorijos, kurias laidos vedėjai Ilonai Juciūtei bei žiūrovams pasakos žinomi Lietuvos pramogų, verslo, kultūros, meno bei sporto pasaulio atstovai, o jas vainikuos kulinarinė staigmena, kurią grilio zonoje specialiai laidos svečiui ruoš „Kamado Bono“ kepsninių meistras, kulinarijos guru Robertas Svetlauskas.

Pirmoji naujojo sezono viešnia – žavinga moteris, dainininkė, savo vardo grožio namų įkūrėja ir vizažo meistrė O. Pikul-Jasaitienė. Moteris atvirauja, jog prabėgusi vasara jai buvo išties galinga, kupina veiklų, koncertų ir darbų.

„Labai norint, suspėti įmanoma viską. Koncertavimas man yra likęs hobiu ir pramoga, nes kol vieni leidžia laiką su draugais gerdami taurę vyno, aš savo laiką leidžiu koncertinėje aplinkoje išgerdama taurę šampano, tarkime, su Ryčiu Cicinu. Aną savaitę grįžusi namo pagalvojau, jog jau parą laiko esu ant kojų ir nemiegojusi, o ar blogai – ne, nes buvo smagu“, – laidoje atviraus Oksana.

Vis tik, tarp darbų ir koncertų Oksana vasaros laikotarpiu laiko rado ir šeimai. Būtent šiemet ji su mylimuoju krepšininku S. Jasaičiu atšventė bronzines vestuvių metines. Moteris atvirauja, jog per aštuonerius bendro gyvenimo metus buvo ir sunkių dienų, sukrečiančių skandalų ir net minčių apie skyrybas. Tačiau įveikus visas negandas ir sunkumus, šiandien pora gali džiaugtis atradusi ilgalaikių santykių paslaptį.

„Manau, kad receptas kiekvienam žmogui yra labai skirtingas. Kažkas prisitaiko vienokias taisykles, kažkas turi pereiti per sunkias duobes, kad atrastų žmogų ir santykį. Visgi poroje moteriai reikia viską matyti, nes kad ir kaip vyrai galvotų, jog jie yra šeimos galva, tegu nepamiršta, kad moteris bet kokiu atveju reguliuoja šeimą ir gyvenimą. Laiminga moteris yra harmoninga, kuri jaučia malonumą iš to, ką daro ir kaip gyvena. Kiekviena turėtų atrasti savo receptą ir susiklostyti gyvenimą taip, kad pati jaustųsi komfortabiliai“, – laidoje pasakos Oksana.

Atvirai apie santykius kalbanti moteris nesutriks išgirdusi klausimą ir apie šeimos pagausėjimo planus. Oksana tvirtina neplanuojanti to, o ir sūnus Dominykas neprašo brolio ar sesės, nes turi vyresnį brolį iš Simo pirmosios santuokos su kuriuo palaiko artimą ryšį.

„Dabar madinga turėti didelę šeimą ir daug vaikų, tačiau, ko gero, aš per daug myliu savo darbą ir save, kad ir kaip neskaniai tai nuskambėtų. Visgi, Dominykas jau turi vyresnį brolį, todėl mano sąžinė šitoje vietoje rami. Jie sutaria puikiai, važiuoja kartu atšvęsti gimtadienių, o ir mes stengiamės, kad jie palaikytų tą santykį bei ryšį“, – atviraus Oksana.

Oksanos mitybos ypatumai, sėkmingų santykių paslaptys, patarimai apie moters laimę ir šefo Roberto ruošiamo jautienos kepsnio su aštuonkoju, sezoninėmis daržovėmis ir vyno padažu receptas – jau šį šeštadienį, 10 val. per TV3 televiziją.

Atsinaujinusi kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sugrįžta į eterį keturioliktajam sezonui. Į atvirus pašnekesius laidos herojus kvies ir jų virtuvės paslaptis bandys išgauti laidos vedėja I. Juciūtė, o R. Svetlauskas stebins unikaliais receptais ir kulinariniais sprendimais.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man nerūpi tavo vyras, bet tavo lūpoms - neabejingas...

Man nerūpi tavo vyras, bet tavo lūpoms - neabejingas... portretas
Ne neeee ! Nesidžiauk! Jos man nepatinka ! Priešingai - vimdo......

opa

opa portretas
bjauru santykius aiškintis sapudoje, reiškia jokių santykių ir nėra. Beje- nebereikia rodyti tos baisios jos nuotraukos, atrodo kaip arlekinas.

?

? portretas
Nejaugi taip malonu savo apatinius viešai demonstruoti?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių