O. Pikul atskleidė, ar svajoja dar kartą ištekėti

Atlikėja, verslininkė, vizažistė Oksana Pikul šiandien švyti. Jau trejus metus savo grožio verslą turinti moteris neslepia, kad buvo ir sudėtingų etapų.

Save pakankamai stipria ir emociškai stabilia moterimi laikanti O. Pikul atskleidžia, kad ir jai gyvenime pasitaiko akimirkų, kuomet norisi trumpam palūžti. Tačiau, anot jos, perkrovų gyvenime turi būti, svarbiausia neleisti sau užsibūti šioje stadijoje.

„Žinoma, mes juk ne robotai, ypač moterys. Mes, moterys, dirbam iš tikrųjų labai daug. Mes dirbame darbe, mes dirbame namuose, nes, atsimenu, man sakydavo, kad tu po darbo važiuoji į namus pailsėti. Ne, aš nevažiuoju į namus ilsėtis, aš važiuoju dirbti. Ir ten manęs laukia dar sunkesnis darbas, ten manęs laukia vaiko ugdymas, jo priežiūra ir gyvenimas šeimoje. Tai irgi yra darbas ir labai sunkus. O perdegusi esu ir ne kartą. Net pati stebėjausi, bet natūralu, kai tiek daug įtampos, darbų ir viso kito. Keletą kartų buvo taip, kad važiuoji kažkur, automobilyje gerai išsiverki, paklausi savęs ar dabar geriau? Geriau. Ir važiuoji toliau“, – atvirai apie emocijas pasakojo Oksana.

Grožio paslapčių mokymus ir seminarus vykdanti ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje O. Pikul tikina, kad tikrai nebijo konkurencijos, anot jos, konkurencija yra labai reikalingas dalykas. „Kvaila būtų bijoti. Konkurencija yra labai sveikas ir geras dalykas. Džiaugiuosi, kad šioje vietoje nesu kažkokia monopolistė. Meistrų yra labai daug ir kartais net aš pati kažko mokausi iš to jauno meistro, stebiu tendencijas. Iš esmės konkurencija verčia pasitempti. O matyti savo mokinių darbus ir žavėtis jais mane verčia tik didžiuotis“, – šį ketvirtadienio vakarą, 22 val., 2TV laidoje „Monikos užkulisiai“ pasakos O. Pikul.

Vasarą O. Pikul į naujus gyvenimo etapus išleidžia daugybę nuotakų, kurios jai patiki savo vestuvių makiažą. Paklausta, ar pati dar kada nors norėtų ištekėti, Oksana šypsosi: „Kai pereini per tokius dalykus šeimoje, kai skiriesi, tai, žinoma, kad ir sau šaukiau, ir mamai sakiau, kad tai jau patyriau, vaiką turiu, supratau, kas yra santuoka, kas yra skyrybos. Tai, kaip ir ačiū, nereikia. Aš laiminga ir patenkinta. Bet niekada nesakyk niekada, juk negali žinoti. Meilės jausmas, simpatija yra tokia chemija, kuri gali labai stipriai užvaldyti žmogų ir tu padarysi tokią nesąmonę, kurią padarytų tik dvidešimtmečiai. Nedrįstu gyvenime sakyti žodžio „niekada“, – atskleidė O. Pikul.


Šiame straipsnyje: Oksana Pikulvestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

jei nustip Tūbausio berno karvė

jei nustip Tūbausio berno karvė portretas
Turėsi gerą šansą ištekėti.

Buvies Lietuvis

Buvies Lietuvis portretas
Vau dar ir istekes negali buti.O gal ne ???Nu blon tolius straipniu I toleta nulaisti raiketu…..

Nu nu

Nu nu portretas
Jau sensta Oksana,ir tas jos reklamavimas jau iki koktumo,ankščiau reklamavo savo per dideles silikonines krūtis,dabar silikonines anties lūpas,pati smulki ,o lūpos užima pusę veido išpūstos,ar pati nemato kad virsta pajuoka,Monikita viską kopijuoja nuo Oksanos,manau nelaimingos,nei viena nei kita neturi normalios šeimos ,o kaip vaikui jaustis ,kai dedės keičiasi laiks nuo laiko .Gaila panelių
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių