Stano lifte sutiko chalatu apsigobusį G. Nausėdą: su visais pasisveikina, pakalba

  • Teksto dydis:

Dainininkas Stanislovas Savickis-Stano, savaitgalį su šeima poilsiavęs viename iš Druskininkuose įsikūrusių viešbučių, lifte net kelis kartus sutiko šalies prezidentą Gitaną Nausėdą.

Labiausiai pastarasis susitikimas nustebino Stano sūnų Adomą. Kaip rašo socialiniame tinkle „Facebook“ naujiena pasidalijęs atlikėjas, berniukas paklausė, ar prezidentas gyvena lifte, mat, tądien jiedu susitiko daugiau nei kartą.

„Atsakiau, kad ne. O prezidentas gražiai pasisveikino, pakalbėjom, paklausė kaip mums sekasi, sakau: „ramiau negu jums“. O jis pajuokavo, kad tokia jau ta profesija prezidentinė“, – detalėmis iš netikėto susitikimo dalijosi žinomas vyras.

Prezidentą G. Nausėdą jiedu pamatė viename iš Druskininkuose esančių viešbučių. Rašydamas apie pastarąjį įvykį, Stano pabrėžė šalies vadovo paprastumą, nes tąkart niekas nestabdė eismo ir įkyriai aplink, nors ir buvo, bet nešmirinėjo apsaugininkai.

„Prezidentas su chalatu. Su visais pasisveikina, pakalba. Girdėjau, kaip žmonės stebėjosi – „jei būtų koks kitas, pusę viešbučio uždarytų, o čia kartu su visais“. O man atrodo, kad taip ir turi būti. Čia kažkoks nesveikas tarybinis palikimas daryti „ponus“ ir išskirtinius iš valdžios pareigūnų. Teisingai jis pasakė – „profesija mano tokia, prezidentinė“, – akcentavo Stano.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
Baisus čia įvykis, kad į spaudą reikia rašyti.

Remis

Remis  portretas
As tai nuogas is lifto iseinu kaip koks cezaris.nu kartais stanika uzsimetu del tokiu kaip stano

Oho

Oho portretas
Tai turistas jau pargrizo, ar tik chalata pasikeisti ir vel i kelione?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių