Norbės automobilyje – J. Leonavičiūtė: mėgstu lengvai „padriftinti“

  • Teksto dydis:

Jau kitą savaitę prasideda vienas svarbiausių sporto įvykių šalyje – „Eneos 1006 km“ lenktynės, kurias tiesiogiai transliuos sporto aistruolių, vyrų ir jaunimo pamėgtas televizijos kanalas TV6 bei portalas tv3.lt.

Belaukiant lenktynių, TV6 meta iššūkį šalies žvaigždėms – įvykdyti originalias užduotis sėdint automobilyje, už kurio vairo – bene garsiausias šalies „drifteris“ Norbertas Daunoravičius-Norbė.

TV6 kanalo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ jau pasirodė pirmosios nuotraukos iš iššūkio įgyvendinimo vietos. Internautai balsavo, kuriai žvaigždei geriau pavyks atlikti užduotį, o šiandien pasirodė vaizdo įrašas, kuriame atskleidžiama, kas laimėjo.

Norbės automobilyje pirmieji sėdėjo laidos „Nakties TOP. Vasara“ vedėja Jolanta Leoavičiūtė ir socialinių tinklų žvaigždė Vaidotas Grincevičius. Jie, įsitaisę keleivio vietoje, rankose turėjo laikyti stiklinę vandens. Kurio stiklinėje, Norbei sukant ratus, pavyko išsaugoti daugiau vandens?

„Nebuvo baisu sėdėti šalia vairuotojo, o baisiausia – tai, kad turėjau laikyti stiklinę, bijojau apsipilti klyną, nes po važiavimo iškart turėjau susitikimą su drauge“, – po užduoties juokėsi Vaidotas, kurio džinsai visgi neliko sausi. Paklaustas, ar važiuotų dar kartą, tik be stiklinės vandens, jis ilgai negalvojo: „Su profu vairuotoju – tokiu, kaip Norbė – visada!“

„Na, jausmas geras buvo. Pačiai patinka kartais lengvai padriftinti, bet su Norbe nėra ką lyginti – be galo patiko“, – po važiavimo sakė J. Leonavičiūtė. Paklausta, kokią taktiką naudojo, kad išsaugotų kuo daugiau vandens stiklinėje, Jolanta šypsojosi: „Maniau, kad pavyks mažiau vandens išpilti, bet esant tokiam greičiui sunku buvo nepralieti. Teko stiklinę ant staigių posūkių sukinėti į šonus.“

Netrukus TV6 žiūrovai internete galės spėlioti, kaip sekėsi vykdyti kitas originalias užduotis aktorei, laidų vedėjai Indrei Stonkuvienei, reklamos specialistei, kolumnistei, dainininkei Dovilei Filmanavičiūtei-Miss Sheep ir kitiems žinomiems žmonėms.

„Eneos 1006“ – nuo liepos 21 dienos per TV6 ir tv3.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kurią

kurią portretas
vietą "driftini"?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių