Noras būti madingai J. Starinskaitei baigėsi trauma: iki šiol turi randą matomoje vietoje

  • Teksto dydis:

Nors daugeliui net ir savo telefono numerį įsiminti yra ganėtinai sudėtinga, yra toks, kurį dabar žino kone visa Lietuva. TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ apsilankiusi grupės „Saulės kliošas“ vokalistė Justė Starinskaitė atviraus apie legendinį numerį iš savo hito „Paskambink man“, bei atskleis, ką daro, jei pamiršta dainų žodžius.

Taip pat visuomet be galo stilinga Justė prisimins įvykį, kuris puikiai pateisina posakį, jog „grožis reikalauja aukų“.

Justė žinoma ne tik dėl savo kūrinių – mergina taip pat tituluojama ir kaip viena išvaizdžiausių Lietuvos dainininkių. Neverta stebėtis, kad vos jai prisėdus ant laidos sofos, laidoje pasipylė klausimai ir apie jos įvaizdį.

„Saulės kliošo“ vokalistė pasirodė vilkinti plačias džinsines kelnes – pasirodo, kad būtent tokios buvo madingos ir tada, kai Justė lankė mokyklą. Kaip pasakos atlikėja, mada jai rūpėjo jau tada – būtent taip ji gavo randą, apie kurį istoriją puikiai atsimena iki šiol.

„Turiu labai įsimintiną įvykį. Mano mama virtuvėje gamino stintas, o aš labai nemėgstu žuvies kvapo – tiesiog nekenčiu. Atėjau pasiimti bandelės ant lėkštutės, o po to su tomis savo ilgomis kelnėmis pradėjau iš virtuvės bėgti. Parkritau, o ta lėkštė man trenkėsi į smakrą… Man tada visai neskaudėjo, bet kraujas labai bėgo“, – trečiadienį 19.30 val. per TV3 rodomoje laidoje rodydama randą pasakos J. Starinskaitė.

Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis bandys daugiau sužinoti ir apie garsųjį Justės hitą, kuriame ji nurodo tikrą telefono numerį. Paklausta, ar kada bedainuodama ji yra pabandžiusi numerį pakeisti į kitą, J. Starinskaitė prisipažins, kad tai būtų neįmanoma.

„Prieš mane dažniausiai yra žmonės, kurie šitą vietą žino geriausiai dainoje. Ir visi dainuoja tą numerį taip nuoširdžiai – beveik su ašaromis akyse – lyg dainuočiau kokius meilės žodžius“, – sakys jis.

J. Starinskaitės džiaugsis, jog apskritai dainų žodžius įsimena labai gerai, ypatingai, jei tai – „Saulės kliošo“ kūryba. Tiesa, pasitaiko ir išimčių…

„Nepamirštu dainų tekstų, jei tai yra mūsų daina. Pamiršau gal tik 2 kartus gyvenime, kai dainavau ne savo dainą, ne savo kalba. Tada pradedu angliškai sakyti tokius žodžius, kurių gal net nelabai yra. Bet aš nepasimetu – pagal klausą atsimenu, kaip maždaug jie skamba. Tai tikrai nėra sudėtinga – niekas niekada nepastebi“, – besijuokdama išduos paslaptį ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių