Netikėta žinia: socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino laukiasi pirmagimio

  • Teksto dydis:

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino sekmadienį socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo netikėta žinia – žinoma mergina ir jos mylimasis Dominykas Ježeris, žinomas kaip reperis OG Version, laukiasi pirmagimio.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate, tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet išėjo gan juokingai“, – socialiniame tinkle rašė K. Meschino.

Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeima.

Socialinių tinklų žvaigždė neslėpė emocijų – laukimas Karolinai yra stebuklingas jausmas. „Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeima. Greit būsime trise“, – džiaugėsi K. Meschino.

Žinoma mergina įraše kreipėsi ne tik į draugus, bet ir į žiniasklaidos atstovus. „Žurnalistai, kol kas nieko nekomentuosime, manau dar bus labai daug laiko apie tai pasiplepėti. Atsiprašau visų draugų ir pažįstamų už milijoną atmaskių ir mini pamelavimų per paskutinius mėnesius“, – taip įrašą socialiniame tinkle „Instagram“ baigė K. Meschnino.

Primename, kad praėjusių metų pabaigoje K. Meschino ir jos ankstesnis mylimasis reperis, grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remigijus Daškevičius pasuko skirtingais kelias. Po kiek laiko paaiškėjo, kad žinoma mergina šiltus jausmus puoselėja jo buvusiam geriausiam draugui D. Ježeriui-OG Version. Kilus skandalui neigiamų komentarų sulauksi K. Meschino trumpam užsišaldė savo paskyrą socialiniame tinkle „Instagram“, o R. Daškevičius paskutiniais savo provokuojančiais kūriniais tarsi mestelėjo užuominą, kad D. Ježeris-OG Version yra išdavikas.

Nors internautai spėliojo, kad romantiškus santykius su OG Version K. Meschino užmezgė dar nenutraukus santykių su R. Daškevičiumi, mergina šias kalbas tada paneigė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Neturite apie ka rasyti?

Neturite apie ka rasyti? portretas
merga laukiasi,anksciau tai buvo didziule geda,o dabar ka pasikeite laikai?morale neegzistuoja?

Zygmas

Zygmas portretas
mergaitė tapo biški nėščia... "donoras" tikriausiai nežinomas ar kas jau prisiėmė kaltę ?

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
'Sensacija',vot kad Simonko su Kirilkinu SUSILAKTŲ ???,tai bent.
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių