Netikėta A. Jagelavičiūtės mirtis sukrėtė draugus: trūks tavo talento, charizmos ir spalvų!

  • Teksto dydis:

Netikėta nuomonės formuotojos, stilistės, laidų vedėjos, knygų autorės Agnės Jagelavičiūtės mirtis sukrėtė ne vieną tautietį. Širdgėlos ir liūdesio neslepia ir žinomos moters draugai bei ją pažinoję pramogų pasaulio atstovai. 

„Šiandien mirė ir dalis manęs. Negaliu ir nesugebu suvokti. Tiesiog negaliu nustoti verkti“, – feisbuke parašė artimas A. Jagelavičiūtės draugas Saugirdas Vaitulionis. Pasak jo, stilistė mirė nuo ligos komplikacijų.

„Kaip viskas trapu….. Agnyt…. Visada Tave mylėsiu. Mūsų žvaigždelė, – socialiniuose tinkluose skelbė Elena Puidokaitė-Atlanta. – Taip neturėjo būti...Esi man tokia brangi. Myliu Tave. Ilsėkis.“

„Šiandien viena liūdniausių dienų gyvenime. Mirė mano labai artima draugė! Įkvėpėja! Viena kiečiausių moterų, kurią pažinojau šiam gyvenime. Nesąmonė didžiausia, kad dabar. Dar prieš porą dienų kalbėjom, kaip varysim dviese švęsti mano gimtadienio. Myyylėjau, myliu ir mylėėėsiu! Rest in peace my dear friend (Ilsėkis ramybėje, miela drauge, liet. – aut.past.)!!!“ – rašė fotografas Lukas Gricius.

Prisiminimais pasidalijo ir kompozitorius bei atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano:„2003 vasarą įrašėm kartu dainą. Ta vasara buvo nereali.

„Ir jeigu mes esam

Pakankamai drąsūs

Tai vasara tęsis

Kiek norime patys“

Tikiu, kad Agnės vasara tęsis ir ten.“

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje irgi skyrė užuojautos žodžius: „Mirė didelė dalis „show“ verslo ir meno. Talentas. Moteriškos laisvės apraiška. Grožis, protas, „paliotas“ viename. Beprotiškai liūdna. Tikiuosi Tau ten bus lengviau, Agne. Lengvo skrydžio.“

„Agne…esu šoke, visiškai netekusi žodžių. Gili užuojauta sūnui ir šeimai“, – rašė atlikėja Erica Jennings. 

Žodžių pritrūko ir verslininkė Daina Bosas, o patikėti šia skaudžia žinia nenorėjo dizainerė Diana Vapsvė, nuomonės formuotoja ir visuomenininkė Indrė Stonkuvienė.

„Ilsėkis ramybėje. Dar vis negaliu patikėti. Didžiausia užuojauta šeimai“, – rašė I. Stonkuvienė. Užuojautą A. Jagelavičiūtės šeimai skyrė ir aktorius Mantas Stonkus.

Šoką teigė patyrusi TV laidų prodiuserė Vaida Poderytė-Bernatavičė.

„Užuojauta ir ramybės. Šiurpas per visą kūną... Ir tas jausmas, kad gyvenimas yra toks trapus“, – rašė atlikėja Ieva Zasimauskaitė.

„Drebu visa. Neįmanoma priimti šios informacijos... Košmariškos žinios“, – teigė nuomonės formuotoja Karolina Meschino.

Agnė Jagelavičiūtė (kairėje) ir Karolina Meschino. I. Gelūno / BNS nuotr.

„Ilsėkis ramybėje, miela Agne, tavo gyvenimas buvo tikras Rock and Roll, baisiai trūks tavo talento, charizmos ir spalvų!“ – socialiniuose tinkluose skelbė dizaineris Aleksandras Pogrebnojus.

1980 metų spalį gimusi A. Jagelavičiūtė yra baigusi Vilniaus dizaino kolegiją ir Vilniaus dailės akademiją, ji dirbo mados žurnalo „L'Officiel Lithuania“ vyr. redaktore, yra stiliaus platformos „StiliuSOS“ įkūrėja, viena labiausiai sekamų lietuvių socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Netrūs, tai blogas pavyzdys jaunimui gėda matyti beikeikinčią vaizdeliuose, iškeliavo, melskitės draugeliai visi..

Anonimas

Anonimas portretas
pastipo liberast-pi.de.ra.si.ne - fasistine kekse. Kuri ziurke sekanti?

Baisu

Baisu portretas
Baisuokliai visi ,dabar virkaujantys prisišlieję nuotraukose, kur buvote, kai visa Lietuva tyčiojosi iš jos, gryžusios iš Nidos kai pubikavo , patyliukais džiaugesi tie vad. draugeliai...
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių