Naujas SEL dainas pirmieji galės išgirsti gerbėjai Londone

  • Teksto dydis:

Grandioziniam naujo albumo pristatymui Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio 14 dieną intensyviai besiruošianti grupė SEL pirmiesiems dar neišleistų ir niekur neskambėjusių kūrinių, o taip pat ir jau populiariais hitais tapusias dainas, atliks gerbėjams pasirodyme Londone. Koncertas spalio 18 dieną vyks klube „Studio 338“.

„Susirinkusieji galės pirmieji bent šiek tiek išgirsti, kaip skambės naujasis SEL albumas, kurį išleidžiame po dešimties metų pertraukos. Grupei tai didžiulis įvykis, tad labai noriu pakviesti ir gerbėjus Londone tapti viso to dalimi“, – sakė grupės lyderis Egidijus Dragūnas.

Tai, pasak jo, bus visiškai kitoks koncertas, nei „Žalgirio arenoje“ – čia nuskambės tik keletas naujų dainų, tačiau būtent susirinkusieji klube „Studio 338“ bus pirmieji, kurie jas išgirs.

„Pirmąkart patikrinsime, kaip naujosios dainos skamba gyvai, su publika. Labai įdomu, kaip žmonės reaguos. Londonas visada mus sutinka itin svetingai, jaučiame, kaip tautiečiai užsienyje pasiilgsta gyvos lietuviškos muzikos, todėl atvykstame su naujai supakuotomis muzikinėmis dovanomis“, – sakė E. Dragūnas.

Koncertas Londono klube „Studio 338“ – spalio 18 dieną.

Bilietus platina: Eventbrite.ie



NAUJAUSI KOMENTARAI

Idiotą

Idiotą portretas
Apmėtisime supuvusiais kiaušiniais.

niuchačiokas

niuchačiokas portretas
gales cypti per snerves bebalsis.

Manauw

Manauw portretas
Negerbimas Lietuvos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių