Naujame T. Vidmanto filme – apsinuoginusi I. Valinskienė

  • Teksto dydis:

Režisierius Tadas Vidmantas savo „Instagram“ paskyroje pasidalino pikantišku filmo gamybos proceso kadru. Jame užfiksuota žinoma dainininkė ir filmų įgarsintoja Inga Valinskienė. Šiuo metu su koncertiniu turu po Lietuvą keliaujanti atlikėja kadre – vien tik su liemenėle.

Paklaustas, ar tai naujo filmo reklaminės kampanijos dalis, T. Vidmantas nusijuokė. „Iš tikrųjų tai čia nieko labai pikantiško – tiesiog įdėjau gražią gražaus žmogaus nuotrauką“, – juokaudamas atsakė režisierius.

Tačiau režisierius pridūrė, kad tai neabejotinai yra susiję su naujausiu jo filmu. „Sukūriau kol kas geriausią savo filmą „Lietuviški svingeriai“, kuris pasirodys kino teatruose spalio pabaigoje. Norėjau paerzinti žiūrovus ir parodyti, ko bus galima tikėtis. Tai nebus erotinis filmas, kaip galima pagalvoti pagal įkeltą nuotrauką. Tai komedija su N-16 cenzu. Bus labai švelnios erotikos, tačiau daugiau bus juoko“, – pasakojo T. Vidmantas.

Paklausta apie paviešintą nuotrauką, jos herojė I. Valinskienė buvo lakoniška. „Nenoriu kol kas nieko pasakoti apie scenas, kuriose filmavausi ir tas, kuriose teko nusimesti dalį drabužių, nes man dar neleido to daryti prodiuseriai. Bet patys turbūt suprantate iš filmo pavadinimo, kad bus intriguojančių dalykų“, – teigė I. Valinskienė.

Tai pirmas I. Valinskienės vaidmuo kine. Paklausta, ar tam reikėjo daug drąsos, I. Valinskienė užtikrino, kad scenų filmavimo metu jautėsi gerai. „Filme truputį apsinuoginau. Man tai buvo pirmas kartas prieš kameras. Viskas pavyko puikiai, nes buvo sukurta labai komfortiška aplinka. Be to, myliu savo kūną, jo visiškai nesigėdiju“, – pasakojo I. Valinskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

netrieskit miltais

  netrieskit  miltais portretas
Ji visados buvo daugiau nuoga nei kad apsirengs.....

Ai tai

Ai tai portretas
ji visada tokios moralės buvo.Jai nusispjaut

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Vaivute.Pro šalį tokias apeiti reikia su lazda per didelį atstumą.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių