Nauja Mark Les ir Monique daina – apie klaidas ir jų prisijaukinimą

  • Teksto dydis:

Atlikėja Monika Pundziūtė-Monique kartu su muzikos prodiuseriu Mariumi Leskausku tęsia savo kūrybinę kelionę ir su trenksmu pristato naują singlą „Another Mistake“ bei šios dainos vaizdo klipą.

Duetas „Mark Les and Monique“ po pirmosios dainos „Promise“ sulaukė didžiulės sėkmės ir pripažinimo. Daina, atskleidžianti daugeliui pažįstamą istoriją apie santykių laikinumą, palietė didelę klausytojų auditoriją. Norėdami ir toliau stebinti savo ištikimų gerbėjų ratą, šįkart muzikinis duetas naujuoju singlu siekia įkvėpti klausytojus nuolat judėti į priekį ir skatina nebijoti suklupti.

„Ši daina yra apie įkvėpimo šaltinį ir mūzas. Apie būseną, kai esi apsėstas kažkokio nepaaiškinamo jausmo, kuris tave veda į priekį ir kartais net diktuoja žodžius ir veiksmus“, – pasakoja atlikėja ir dainos autorė Monique, įkvėpta dainininko Damien Rice koncerto.

Žinoma Lietuvos popmuzikos atlikėja taip pat pabrėžia, kad ši daina yra apie drąsą pripažinti savo klaidas: „Daromos klaidos taip pat yra proceso ir kūrybiškumo dalis siekiant sėkmės, todėl jų nereikia slėpti ar gėdytis“.

Dainos kompozitorius Mark Les teigia, kad ši daina viena gražiausių „Sun&Moon“ albume ir džiaugiasi, kad šis singlas išvydo dienos šviesą kartu su vaizdo klipu: „Tikiu, kad vaizdo klipas ne tik papildys dainos muzikinę pusę, bet ir padės dar labiau įsijausti į jos perteikiamą emociją.“

Monique teigimu, naujas dainos „Another Mistake“ vaizdo klipas atskleidžia, kaip svarbu nepasiduoti kitų daromai įtakai: „Vaizdo klipe mes esame dėmesio centre, o mus supa daug žmonių, kurių veidų mes nematome. Daugelis jų visais įmanomais būdais stengiasi mus palaužti, tačiau mes laikydamiesi kartu nepasiduodame ir nepasiekiame lūžio ribos“, – dalinasi svarbiausiais vaizdo klipo akcentais Monique.

Duetas „Mark Les and Monique“ pasakoja, kad šiame vaizdo klipe įtraukiama nebylių kalba, kuri simbolizuoja vienybę. Ši neverbalinė kalba sujungia žmones taip, kaip tai daro muzika – egzistuoja tarpusavio kalba, kuri niekam daugiau nesuprantama.

Atlikėja Monique nuolat stebindama savo gerbėjus išskirtiniais muzikos vakarais, Naujųjų metų išvakarėse kviečia visus į lyrišką ir subtilų koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, „Bosca” amfiteatre, kuriame skambės geriausi gerbėjų pamėgti hitai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egzpert

Egzpert portretas
Pradzia gera toliau žemyn
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių