Galimybė sužinoti, kokios paslaptys glūdi žymių žmonių telefonuose

  • Teksto dydis:

Muzikaliausias kanalas Lietuvoje 2TV kviečia visą naktį praleisti su Lietuvos žvaigždėmis. Laidose žiūrovai sužinos Lietuvos žymių žmonių telefonuose glūdinčias paslaptis ir įžymybių ribas: ar Rolandas Mackevičius pareklamuos neskanų gėrimą, o Džiugas Siaurusaitis išaiškins vaikams iš kur jie atsiranda?

Laida skirta smagiai praleisti laiką

Iki pat ankstyvo penktadienio ryto galėsite pamatyti originalios laidos „Duok paskambint“ maratoną, kuriame vedėjas T. Augucevičius naršys po slapčiausius žymių žmonių mobiliojo telefono užkampius. Timūras sako, kad laidos tikslas tikrai nėra sukompromituoti pašnekovą prieš visą Lietuvą, o atvirkščiai, smagiai praleisti laiką bei pasikalbėti juokingomis ir rimtomis temomis.

„Tikslas nėra atskleisti paslaptis ar rasti nuogo užpakalio nuotraukų. Nors, neslėpsiu, streso ir baimės pašnekovų akyse daug. Juk jautiesi pažeidžiamas, kai kažkam duodi savo telefoną. 

„Visa laida yra apie žmogaus telefoną. Tikslas nėra atskleisti paslaptis ar rasti nuogo užpakalio nuotraukų. Nors, neslėpsiu, streso ir baimės pašnekovų akyse daug. Juk jautiesi pažeidžiamas, kai kažkam duodi savo telefoną. Iškart matyti, kaip pasikeičia žmogaus kūno kalba, balso tonas, žvilgsnis. Visi pašnekovai pripažįsta, kad atrodo, juk nieko čia tokio, bet jausmas labai nejaukus“, – pasakojo T. Augucevičius.

 

Timūras Augucevičius (kairėje), Džiugas Siaurusaitis (dešinėje), LNK.lt nuotr.

Visos nakties metu laidoje „Duok paskambint“ pamatykite: aktorę Gabrielę Malinauskaitę, kuriai teko skambinti tetai ir klausti patarimo, ką daryti, jei užkietėja viduriai, pirmą kartą išgirskite Vytautą Medinecką-Ironvytą taip gražiai ir švelniai kalbantį su mama, Mariją Silickają-Šmatavičienę, siūlančią Rolandui Mackevičiui pareklamuoti labai neskanų gėrimą, Džiugą Siaurusaitį, bandantį išsiaiškinti, kaip paaiškinti vaikui iš kur atsiranda vaikai ir Indrę Stonkuvienę, kuri ieškojo patarimo dėl netyčia išsiųstos intymios nuotraukos ne tam žmogui.

Automobilių aistruoliams bus transliuojama „Merginos prie vairo“ laida, kurioje dvi žavios merginos, Dalia Belickaitė ir Marija Silickaja-Šmatavičienė, išbandys daug įdomių, galingų, komfortiškų ir prabangių automobilių. Artėjančią naktį jos ne tik išbandys skirtingų gamintojų automobilius, bet ir pasidalins savo nuomone apie juos. Galėsite pamatyti „Mercedes SLS“, „Jeep Grand Cherokee“, „Cadillac Escalade“, „Porsche Panamera“ ir „Fiat 500 Abarth“ apžvalgas.

LNK.lt nuotr.


Nuo šio ketvirtadienio vakaro, 23 val., kanalas visą naktį rodys pačias populiarias savo laidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Nuotrauka, -tai , nepagarba skaitytojams....tas iš dešinės-išsižergęs...išsiskėtęs. Savęs nei visų kitų negerbiantis žmogus. Neliko elgesio kultūros viešumoje ...o, gaila .
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių