- Kauno.diena.lt inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
-
N. Pareigytė-Rukaitienė apie per karantiną priaugtus kilogramus: netilpau į koncertines sukneles
Charizmatiška grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ne kartą atvirai kalbėjo apie savo karą su nepageidaujamais kilogramais. Nors moteris šiai dienai atidžiai renkasi ką valgo ir dietų planą yra prisijaukinusi it gyvenimo būdą, tačiau mažų skanių nuodėmių pasitaiko ir jos mitybos racione, o ypač karantino laikotarpiu. Pasirodo, po pirmojo karantino Nijolė netilpo į nei vieną savo koncertinę suknelę.
Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadins ir pasinerti į kulinarinius pokalbius kvies laida „Virtuvės istorijos“. Dėl šalyje įvesto karantino, siekiant laikytis visų saugumo reikalavimų, šį projektą kurianti prodiuserinė kompanija „TV Topas“ pakoregavo laidos konceptą ir joje į azartišką dvikovą dėl geresnio kulinaro vardo stoja ne žinomi žmonės, o laidos vedėjai, šefai Ilona Juciūtė-Čibirkienė ir Dilanas Dampella Gamage. Nuspręsti, kuris iš jų geresnis kulinaras tenka kviestinei žvaigždei, kuri, įvertinusi abu patiekalus, išrinks skanesnį.
Naujojo sezono namuose, modernių virtuvės baldų salone įkurtoje studijoje, laidos vedėjai gamins du gardžius, pasaulio skoniais dvelkiančius patiekalus – Ilona ruoš amerikietiškus pyragėlius „Corn Dogs“ su pieniška dešrele, o Dilanas kepsninėje keps tikrą turkišką kebabą.
Kad judviejų kova būtų sąžininga, įvertinti kulinarinių sugebėjimų ir patiekalų atvyks grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Moteris pasakoja, jog itin atidžiai žiūri ką valgo, renkasi kokybiškus produktus ir ne kartą yra išbandžiusi įvairiausias dietas. Visgi, karantino laikotarpiu atšaukti renginiai ir koncertai pakoregavo įprastą Nijolės rutiną, todėl ir namų virtuvėje vis dažniau pasitaiko mažų gastronominių nuodėmių.
„Aš nevengiu išbandyti įvairių dietų. Mano pagrindinis maistas yra salotos ir sriubos, sumuštinių ir saldumynų nevalgau, storėju nuo oro. Tačiau mažų nuodėmių būna. Po pavasario karantino netilpau į nė vieną koncertinę suknelę, todėl visoms grupės merginoms teko siūtis naujus rūbus. Tačiau labai norisi grįžti į savo buvusį svorį. Žinoma, su laiku įsitikinau, jog dieta turi būti tarsi gyvenimo būdas, kad savo mitybą reikia prisižiūrėti. Dirbdama su savimi išmokau valgyti mėsą be bulvių, be ryžių, išmokau atsisakyti bandelių“, – laidoje atviraus Nijolė.
Kartu su vyru Rimvydu auginanti aštuonerių metų dukrelę Patriciją, Nijolė ne kartą bandė įvesti saldžių gurmaniškų tradicijų į šeimos pusryčių stalą. Ir nors virtuvėje mėgsta suktis tiek ji, tiek jos vyras, visgi tos tradicijos neprigijo.
„Mes bandėm įsivesti tradiciją sekmadienio rytais daryti vaflių dieną. Bet be šansų – kuomet po darbų ir renginių savaitgalį grįžti paryčiais jau prašvitus, ne vafliai būna galvoje. Tad nusprendėme atsisakyti šios tradicijos ir kepti vaflius kada to norime – nesvarbu, tai būtų sekmadienis ar pirmadienis“, – juoksis dainininkė.
Neseniai naujus namus pajūryje įsigijusi Nijolė džiaugiasi pagaliau besibaigiančiais įsikūrimo darbais ir tikisi, jog jau vasarą galės atšvęsti įkurtuves. Klaipėdoje gimusi moteris pasakoja visuomet turėjusi tvirtą ryšį su jūra, tačiau į naują pirkinį su nerimu ėmė žiūrėti Nijolės tėvai, baimindamiesi, jog dabar dukra juos aplankys kur kas rečiau.
„Įkurtuvių dar nebuvo, trūksta užuolaidų, televizoriaus, bet šį mėnesį jau planuojame viską pabaigti ir vasarą, jeigu nebebus karantino, atšoksime įkurtuves. Tačiau, kuomet įsigijau namus Palangoje, mano mama ėmė labai pergyventi, nes jeigu važiuodavau su darbais į pajūrį, visuomet apsistodavau pas tėvus, o dabar turiu jau savo erdvę ir tėvai nerimauja, kad nebeaplankysiu jų taip dažnai“, – atvirauja Nijolė.
Kaip scenos žmonėms sekasi išgyventi karantino laikotarpį, kaip savo figūra rūpinasi Nijolė, kokiais naujais planais dabar gyvena ir kuris – Ilonos ar Dilano – patiekalas jai patiks labiau – sužinosime jau šį šeštadienį, 8.30 val. per TV3 televiziją!
Kulinarinė pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ sėkmingai pradėjo tryliktąjį sezoną, kuriame laukia dar daugiau azartiškų kovų, unikalių receptų bei įtraukiančių pokalbių ir atvirų istorijų su garsiausiais šalies žmonėmis. Į dvikovą stos ne tik laidos herojai, bet ir jos vedėjai – šefai I. Juciūtė-Čibirkienė ir šrilankietis D. Dampela Gamage. Geriausi pokalbiai mezgasi virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros, nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti, kuris kulinaras jį pagamino.
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
J. Statkevičiaus sėkmės paslaptys: į kolekcijos pristatymą Paryžiuje vežėsi švęstą vandenį9
Vienas garsiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius dar ne taip seniai pribloškė savo gerbėjus surengęs naujosios kolekcijos pristatymą Paryžiuje, o vėliau jį pakartodamas ir Vilniuje. TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ ži...
-
U. Siparės namuose jau sužibo įspūdinga eglė: nuo šiol mane vadina Kalėdų ambasadore13
„Didelio netikėtumo čia nėra – pas mane visada Kalėdos atkeliauja anksti“, – juokėsi jau šventiškai namus pasipuošusi televizijos laidų vedėja, naujoji LNK projekto „Kaukės“ detektyvė Ugnė Sipa...
-
Kam važiuoti į Laplandiją, jei turime Palangą?!3
Nuo jaukių vakarienių, pramogų šeimai iki energingų renginių ir fejerverkų – šventiniu laikotarpiu Palanga stengiasi patenkinti kiekvieno poreikius. Šiųmetis švenčių laukimas mylimiausiame kurorte prie jūros bus pers...
-
E. Dragūnas prisiminė skandalą sukėlusią frazę: man neleido nei pasisakyti, nei pasiaiškinti
2022 metais prasidėjus karui Ukrainoje, grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas socialiniuose tinkluose pareiškė, jog šis žmonių gyvybes pasiglemžiantis reiškinys – „natūralus planetos išvalymas“...
-
A. Švilpauskas ir A. Oleinik atliko DNR tyrimą: norėjo įsitikinti, ar ne broliai2
Lietuvos muzikos padangėje: naujas duetas, kokio muzikos mylėtojai jau seniai nematė ir negirdėjo! Du žinomi atlikėjai: Arnas Švilpauskas ir Anatolijus Oleinik suvienijo jėgas pasivadindami „NeBroliais“, dueto gimimui pasirinkdami tra...
-
Šveicarai balsuos dėl finansavimo 2025-ųjų „Eurovizijai“2
Bazelio rinkėjai sekmadienį spręs, ar galima išleisti dešimtis milijonų eurų viešųjų lėšų 2025-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkursui organizuoti – oponentai šią galimybę vadina viešųjų i&s...
-
L. Suodaitis: maisto išmetimas man yra didelė nepagarba gamtai ir įdėtam darbui6
Žinomas verslininkas, LNK projekto „Kaukės“ penktojo sezono komisijos narys Laurynas Suodaitis neslepia – kulinarija yra jo aistra, tačiau maisto švaistymo problema jam kelia ne tik nerimą, bet ir daugybę klausimų. Kodėl pasauli...
-
Ragina naujai atrasti žiemišką Lietuvą
VšĮ „Keliauk Lietuvoje“ ragina keisti požiūrį į lietuvišką žiemą ir šaltąjį metų laiką skirti atradimams ir pažinčiai su dar neišbandytomis pramogomis. Siekdama paskatinti lietuvius keliauti po šal...
-
Naujas muzikinis projektas „Dovanota“ pristato pirmąjį savo kūrinį „Viena daina“1
„Dovanota“ – naujas projektas, įkvėptas sintezatorių skambesių bei šokių muzikos ir disco energijos. Jį įkūrė du Lietuvos naktinio gyvenimo scenos entuziastai: Ramūnas Tamošauskas (UraganiuS) ir Žilvinas Juodis (DJ Bl...
-
Šveicarijos regionas balsuos dėl išlaidų „šventvagiškai“ 2025 m. „Eurovizijai“3
Bazelio rinkėjai sekmadienį spręs, ar išleisti dešimtis milijonų dolerių 2025 metų „Eurovizijos“ dainų konkursui surengti, oponentai smerkia viešųjų lėšų „švaistymą“ nepadoriam muzikos reng...