N. Pareigytė: jei ne vaikas, su vyru seniai būtume pasukę skirtingais keliais

  • Teksto dydis:

Dainininkė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė negali atsidžiaugti, kad karantinas jau baiginėjasi. Žinoma moteris kraunasi lagaminus ir planuoja darbingą vasarą pajūryje. „Tačiau aš neskaičiuoju, kiek nuostolių patyriau per karantiną. Aš džiaugiuosi, kad galėjau pagyventi visai kitaip, nei buvau įpratusi“, – sako Nijolė.

Nijolė neslepia – šis karantinas jai atnešė nedarbą ir papildomus septynis kilogramus, tad vasarą teks susiimti. „Tačiau aš labai džiaugiuosi, kad buvo šita pertrauka, nes tiek laiko namuose nesu buvus, tikriausiai, jau 15 metų – gal ir daugiau. Mes kartu lovoje spręsdavome kryžiažodžius, žiūrėdavome įvairiausius juokelius, ko niekada nebuvo, nes tai vienas, tai kitas turi kažkokių darbų, rūpesčių, sėdi iki naktų prie kompiuterio“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ prisimins dainininkė.

35-erių Nijolė patikina per pastarąjį laiką iš tiesų labai pasikeitusi – ji tapo tikra šeimos moterimi, kuri su malonumu puoselėja savo šeimos namus Kaune, o į žvaigždžių vakarėlius užsuka vis rečiau.

Neseniai Nijolė ir metais vyresnis, ne vieną Lietuvos restoraną ir naktinį klubą įkūręs verslininkas Rimvydas Rukaitis atšventė septynerių metų vestuvių sukaktį. „Pramogų pasaulyje tai – išties daug“, – sako Nijolė ir prisimena: kai jiedu tuokėsi Kauno rotušėje, Nijolė laukėsi ir buvo daug skeptikų, garsiai svarsčiusių, kad ši pora ilgai netvers.

„Mes patys netikėjom, kad mes tiek išgyvensime, tikrai. Ir jeigu ne vaikas, manau, būtumėme, seniai pasukę skirtingais keliais. Kaip sako mano uošvis, ta santykių pradžia – toks nešlifuotas deimantas. Duri – skauda, kita briauna duri – skauda. Bet laikas po laiko tas deimantas šlifuojasi, ir aš, iš tikrųjų, nebekreipiu į daugumą situacijų dėmesio, kur anksčiau būtų buvęs konfliktas. Ir metai po metų, mes taip ir gyvename“, – sako žinoma moteris.

Nijolė save jau dabar vadina labai „mamiška“ moterimi ir stebisi, kad didžioji dauguma jos draugių jau yra išsiskyrusios. „Pas mus irgi visokių būna situacijų, kad tikrai kartais atrodo labai sunku ir ai, kam čia tiesiog pyktis, gyventi, gal kažkur tai, atrodo, už kampo laimė kita tavęs laukia. Bet, iš esmės, kai pakalbi su vyresniais žmonėmis, kurie turi patirties ir skyrybų, ir santykių, jie sako, kad nėra stebuklų. Sakykim, vienas yra vienur negeras tavo akimis, bet kitas turės kažkokių kitų ydų. Ir niekada nebus taip, kad bus labai viskas gerai“, – šį sekmadienį Delfi TV gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ 17 val. pasakos Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pablo

pablo portretas
Kunigas Adu. Labai ačiū, kad padėjote suvienyti mane ir mano merginą! Nemaniau, kad kada nors pavyks išspręsti viską, kas įvyko tarp mūsų. Bet tu neleidai man būti neigiamai ir tikrai sugrąžinai ją man! Dar kartą ačiū. Be jūsų susijungimo meilės burtų žinau, kad tai nebūtų buvę įmanoma. Labai vertinu jūsų pastangas. (solutiontemple.info)

Px

Px portretas
Kekse
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių