N. Marčėnaitė švenčia gimtadienį: sulaukė ypatingos sužadėtinio dovanos

  • Teksto dydis:

Vasario 10 dieną televizijos laidų vedėja Nomeda Marčėnaitė švenčia gimtadienį. Gimtadienio išvakarėse žinoma moteris sulaukė ypatingos dovanos – sužadėtinis Vytas Palavinskas savo mylimajai skyrė dainą.

Vytas, sužadėtinei skirdamas dainą, pridūrė: „Nepirksiu tau dovanų, geriau padainuosiu“.

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Nomeda neslėpė džiaugsmo ir nuostabos. Ji pasidalijo Vyto jai skirta daina. „Tokios dovanos dar nesu gavusi! Vyyytai! ir ne, tai ne Alice Cooper, dainuoja pats Palavinskas“, – emocijų neslėpė žinoma moteris.

Po įrašu socialiniame tinkle pasipylė sveikinimai. Draugai ir gerbėjai sveikino žinomą moterį su gimtadieniu. Pagyrų už originalią idėją sulaukė ir Nomedos mylimasis Vytas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainuška

Dainuška portretas
Kokia dovana, toks ir padėka, dažais ištepliotas veidas. Šiaip vyrai savo sužadėtinėms dovanoja deimantukus, perliukus, na gali būti ir smaragdai ar safyrai. O vietoje ilgiausių metų prie šampano taurės pasveikinimo daina būtų puikus siurprizas.

Tai gerai,kad padainavo

Tai gerai,kad padainavo portretas
Tik Nomeda smarkiai sustorejus. Reiketu pasportuoti,tokiam amziuj negerai papildomi kilogramai.

Senjoras

Senjoras portretas
2018 susizadejo o dabar jau 20ti tai arba kam tos susizadietuves arba zenykites kol dar i pensija neisejot...koks pavyzdys jusu vaikams? O daina padainuoti siais laikais daug pastangu nereikia...
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių