N. Bunkė: gyvenime sutikau teisingus kūrėjus – jie kūrė dainas, o jos tapo hitais

  • Teksto dydis:

Akivaizdu, kad viena žinomiausių šalies atlikėjų Natalija Bunkė šiuo metu išgyvena karjeros pakylėjimą. Gausybė koncertų, šimtai tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose, o kiekvienas išleistas kūrinys tampa hitu. Pasak žinomos moters, ji dėkinga likimui, kuris suvedė su tinkamais kūrėjais, kurių dėka viskas ir susiklostė sėkmingai. Jau artėjantį ketvirtadienį atlikėja surengs išskirtinį koncertą Klaipėdoje, unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“.

Šią vasarą Klaipėdoje renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurtoje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas. Čia praėjusį penktadienį pirmąjį savo karjeroje solinį koncertą surengė ir sparčiai populiarėjanti dainininkė Evgenya Redko.

Jau rugpjūčio 6 dieną, ketvirtadienį, sceną pasimatuos ir viena garsiausių šalies atlikėjų – N. Bunkė, kuri teigia, kad pasirodyti Klaipėdoje ypatingai malonu.

„Nors nesu klaipėdietė, šis miestas man visada buvo labai artimas. Tie kas nors kiek pagyveno Klaipėdoje, mane supras, šis miestas turi savo aurą“, – teigia Natalija.

Garsi dainininkė uostamiestyje žada atlikti visas hitais tapusias dainas, tad klausytojai gali tikėtis ir tokių kūrinių kaip „Aš skrendu tau ant rankų“, „Būki būki su manim“, „Aš savo laimę radau“ ar neseniai pristatytą kūrinį „Lašas po lašo“.

„Labai džiaugiuosi, kad gyvenime taip nutiko, jog sutikau teisingus kūrėjus, kurie sukūrė dainas, o jos tapo hitais. Jausmas nerealus, reiškiasi viską darau gerai, turiu didelę armiją tikrų pasekėjų“, – pasakoja dainininkė, paklausta apie daugybę hitų, kuriuos koncertuose kartu dainuoja ir gerbėjai.

Pasak Natalijos, rugpjūčio 6-osios vakarą įvyksiantis koncertas Klaipėdoje bus išskirtinis ir dėl vietos. „Šio koncerto išskirtinumas tikrai didelis, jis vyks istorinėje Klaipėdos vietoje, „Šiauriniame rage“ prie pat marių“, – džiaugiasi atlikėja.

Šioje erdvėje jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas. Ši savaitė bus ypatingai dosni renginiais, čia savo koncertus be N. Bunkės surengs ir atlikėja Jazzu, ji į sceną žengs rugpjūčio 7 d., o šį šeštadienį Klaipėdos publiką žada nustebinti ir grupės „8 Kambarys“. Bilietus į visus koncertus platina bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Žymi atlikėja...Kuo taip žymi? Nesupratau ,?

tas kukulėlis

tas kukulėlis portretas
ant makaulėlės tai kaip bulelio kulelė:D)

Filosof

Filosof portretas
Entuziazmo turi bet dainuoja apie amžina nakti suprask amžinas čiosas ar amžina tamsa?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių