Mylimieji susituokė po septynerių metų draugystės: prabangi apranga ir baltų gėlių puokštės rankose

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Latvijos internetinis portalas „santa.lv“ pranešė džiugią žinią apie tai, kad po septynerių kartu praleistų metų mados dizaineris Atis Artemjevas ir kelionių agentūrai Latvijoje vadovaujantis lietuvis Paulius Jančauskas apsikeitė vestuviniais žiedais. Vestuvių ceremonija vyko Niujorko santuokų biure, kuriame tos pačios lyties poros tuokiasi jau dvylika metų.

Vyrų pora susituokė antradienį. Apie svarbų gyvenimo įvykį pranešė A. Artemjevas savo instagramo paskyroje. Šalia nuotraukos su karštai besibučiuojančiais jaunavedžiais puikavosi įrašas „Nauja pradžia...“ (Angl. New beginning) ir grotažymės su žodžiais, nusakančiais vestuves. 

Mados specialistai atkreipė dėmesį į tai, kad vestuvių dieną Atis ir Paulius vilkėjo vienodais prekės ženklo „Gucci“ kostiumais, avėjo kailiais puoštas prabangias „Gucci“ šlepetes. Sutuoktiniai rankose laikė baltų gėlių puokštes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATIS ARTEMJEVS (@atisartemjevs)



NAUJAUSI KOMENTARAI

m0čiutė

m0čiutė portretas
kas darosi su jaunais žmonėmis?,net vestuvinės suknelės nebeturi svajingumo,padorumo , na ten jūsų tuose vakarėliuose cvinginiuose galit taip rengti, bet čia vestuvės,atmintis ne tik sau, bet ir visiems aplinkiniams,vaikams, ka jūs jiems teiksit, gašlumą,kurviškumą? na turbūt jūsų pačių mentalitetas toks kaip ir suknelės

ona

ona portretas
Kokie grazuoliai, sekmes jiems.Lebedoms nera ko pavydeti.

Anonimas

Anonimas portretas
Kas nešokinės kas nešokinės tas!! tingi dirbti ir prigalvoja visokio briedo eikit y statybas
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių