Muzikinio projekto atranka: scenos žvaigždės jaudinasi, kad vaikai gali jų nežinoti

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį LRT televizijos žiūrovai išvys antrąją muzikinio projekto „Dainuok su manim“ laidą. Jos metu susikurs dar keturi žinomų Lietuvos atlikėjų ir talentingų vaikų duetai, kurie dalyvaus muzikinėse kovose.

Prieš antrąją atrankos laidą net ir visko mačiusios scenos žvaigždės sakosi jaučiančios jaudulį. „Jaudinuosi dėl vaikų, jų emocijų ir išgyvenimų, ar juos pasirinks? Jaudinuosi ir dėl to, o kas bus, jei vaikas, kuriam pasiūlysiu dainuoti kartu, nežinos, kas aš esu? Juk visai tikėtina, kad vaikas, klausantis Billie Eilish, gali nežinoti Lietuvos atlikėjų. Ieškosiu charizmos ir degančių akių – tai yra dalykai, kurie padės projekte eiti toliau“, – sakys viena po kauke besislepiančių dainininkių, kuri rinksis sau muzikinių kovų porininką.

Pirmosios laidos metu jau susikūrė Vegos Kavaliauskaitės ir Jurijaus Veklenko, Kristupo Kerulio ir Monikos Linkytės, Rusnės Varanavičiūtės ir Dainoto Varno bei Onutės Mingės Slušnytės ir Ievos Zasimauskaitės duetai.

Apsispręsti žvaigždėms padeda patariamąjį balsą turinti komisija: kūrybininkė Dovilė Filmanavičiūtė, LRT populiariosios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys ir muzikantas, kompozitorius Stanislavas Stavickis-Stano. Projekto vedėjai – TV žiūrovų numylėtinė Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir kiek vėliau prie jos prisijungsiantis žiūrovų taip pat jau pasiilgtas Giedrius Savickas.

„Dainuok su manim“ – Lietuvoje sukurto formato muzikinis projektas, kuriuo siekiama atrasti naujų jaunųjų talentų. Jo ašimi taps talentingų vaikų ir ryškiausių Lietuvos žvaigždžių duetų konkursas. Projekto intriga – duetai susikurs atrankinių laidų metu, televizijos žiūrovų akivaizdoje. Iš pusės tūkstančio vaikų atrinkti projekto dalyviai, jaunieji dainininkai, sieks atskleisti savo muzikinius gebėjimus ir sudominti muzikos profesionalus.

„Dainuok su manim“ antroji laida – jau šį šeštadienį 21 val. per LRT televiziją. Jos metu susikurs paskutiniai keturi talentingų vaikų ir profesionalių atlikėjų duetai, drauge tęsiantys kovą projekte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių