Monique apie dainą su M. Jankavičiumi: ji – nesutikusiems širdžiai brangaus žmogaus

  • Teksto dydis:

Charizmatiškasis atlikėjas Mantas Jankavičius ir ryškioji jaunosios kartos dainininkė Monika Pundziūtė-Monique gerbėjams paruošė muzikinį siurprizą. Duetas pristato bendrą kūrinį „Ateities žmogus“ bei ekranizuotą pasakojimą – animacinį vaizdo klipą.

„Ateities žmogus“ – istorija apie tą sielos antrąją pusę, kurios taip ilgai ieškome ir laukiame, jaučiame, kad ji kažkur gyvena šiame pasaulyje. Atlikėja dainą skiria tiems, kurie dar nesutiko širdžiai brangaus žmogaus.

„Kūrinio pavadinimas „Ateities žmogus“ – dėl to, kad būdami vieniši viltingai žvelgtume į rytojų, ir pagalvotume, o ką mūsų žmogus šiuo metu veikia, kur jis vaikštinėja, apie ką galvoja,“ – sako Monique.

„Ateities žmogus“ – ne tik muzikinis pasakojimas, bet ir viena įdomiausių Monique kūrybinių pažinčių. Nuo pirmųjų dainos akordų atlikėja suprato, kad geriausiai dainą atspindėtų duetas. Nors būsimam scenos partneriui – vienam žinomiausių Lietuvos atlikėjų Mantu Jankavičiui, Monique nedrįso skambinti, tačiau parašiusi ilgą oficialų laišką nekantriai laukė sukryžiavusi pirštus. Mantui daug argumentų nereikėjo – užburiantis skambesys virto trumpu –„taip“.


„Ši pažintis – viena ryškiausių naujojo albumo akimirkų. Man garbė, kad Mantas patikėjo šia daina. Mūsų pirmasis susitikimas studijoje buvo labai produktyvus – po kelių valandų bendro darbo jau turėjome dainos žodžius,“ – kūrybinį procesą prisiminė Monika.

„Ateities žmogus“ pristato antrąjį Monique albumą „Virš vandens“, kurio kūriniai, kartu su orkestru, dar įspūdingiau skambės liepos 12 d. sostinės Valdovų rūmų kieme.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LABAI MEGAU JANKAVICIU ....

LABAI MEGAU JANKAVICIU .... portretas
Bet ....ne kiekvienam yra duota reiksmingai ir sklandziai kalbeti .... Nuo jo pasirodymu komisijoj "Lituvos balsas. Vaikai" , ziauriai nusivyliau! Kazkokia katastrofa - beveik , kaip Dzordana.... Taigi : GERIAU JAU TU DAINUOK , ZMOGAU!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių