Monika Liu atskleidė, kaip jautėsi negavusi balsų iš Ukrainos žiuri

  • Teksto dydis:

Praėjusią naktį į Lietuvą po septyniolikos dienų Turine sugrįžo Lietuvos atstovė „Eurovizijoje“ Monika Liu, praneša LNK.

Iš Italijos grįžusi Monika Liu sakė, kad jaučiasi neišsimiegojusi.

„Jaučiu, kad kūnas labai pavargęs, bet nuotaikos yra labai geros. Esu dėkinga, noriu visiems padėkoti už palaikymą. Savo tikslą išpildžiau su kaupu, esu labai laiminga, labai patenkinta ir labai dėkinga. Labai džiaugiuosi, kad Ukraina laimėjo“, – emocijų neslėpė atlikėja.

Ji pasakojo, kad draugystė su Ukrainos atstovais „Kalush Orchesta“ užgimė jau iki „Eurovizijos“ finalo.

„Mes keliaudavome į kitas šalis. Aš visą laiką reikšdavau Ukrainai palaikymą. Tuo metu buvau vienintelė, kuri tai darydavo garsiai. Mes iškart su jais susidraugavom, patapom gerais draugais. Jie man atvežė medaus ir kepurėlę dovanų – padėkai už palaikymą. Bet aš jiems pasakojau, kad aš tikrai nedarau tiek, kiek pilna mano draugų daro dėl Ukrainos. Jiems visiems atvežu linkėjimus“, – kalbėjo Monika Liu.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

Man plūsta šimtai žinučių iš ukrainiečių, jie atsiprašinėja už žiuri. Aš jiems rašau, kad man nesvarbu.

„Man buvo labai keistas jausmas kitą dieną. Mes labai džiaugėmės, kad Ukraina laimėjo „Eurovizijos“ kontekste. Bet yra visas karo kontekstas ir tragedija, kurioje jie dabar yra. Tai, kas vyksta, yra labai liūdna. Tas džiaugsmas buvo labai trumpalaikis, tik tą akimirką, nes jie ir patys labai džiaugėsi – jiems tai buvo svarbu. Aš jiems visąlaik sakiau, kad jie laimės, bet jie nebuvo tikri. Jie sakė, gal Moldova, o gal Anglija. Jie tikrai labai džiaugėsi, jiems tai buvo labai svarbu. Tą dieną aš irgi labai džiaugiausi, bet realybė taigi kitokia – vis dar vyksta karas“, – sakė Monika Liu.

Dabar netyla kalbos ir apie Ukrainos žiuri balsus, kad jie nedavė taškų Lietuvai.

„Aš net nepastebėjau. Man visiškai nesvarbu. Man svarbiausia, kad Ukrainos žmonės už mane balsavo. O žiuri yra gal keturi žmonės. Man visiškai nesvarbu. Man plūsta šimtai žinučių iš ukrainiečių, jie atsiprašinėja už žiuri. Aš jiems rašau, kad man nesvarbu. Netgi Ukrainos kultūros ministras atsiprašė. To nereikia“, – tikino atlikėja.


Šiame straipsnyje: LNK turinysMonika LiuEurovizijaUkrainakaras Ukrainoje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių