Monika Liu apie 20 metų trunkančią draugystę su V. Baumila: daina „Myliu“ buvo skirta būtent jai?

Šį trečiadienio vakarą TV3 žiūrovus pasitiks atsinaujinusi, gyvos muzikos ir juoko kupina laida „Gero vakaro šou“, kurios vedėjais tapo charizmatiškasis Monikos Liu ir Justino Jankevičiaus duetas. Pirmasis jų šio sezono svečias – Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždė Vaidas Baumila. Dainininkas ne tik leisis į atvirą pokalbį, bet ir atskleis dar niekuomet nepasakotų detalių apie asmeninį savo gyvenimą.

Laida prasidės nuo didžiausio V. Baumilos hito „Kunigunda“. Jį išgirdusi, Monika Liu neslėpė – atrodo, kad šis Vaido kūrinys atrakino jam kelią į kone kiekvienos moters širdį.

„Tikiu, kad dėl tavęs dabar alpsta daugiau nei pusė Lietuvos. Mano antakių meistrė man yra pasakojusi, kaip ji galimai planuoja palikti savo vyrą, nes tu ją kažkur užkalbinai“, – neįtikėtiną istoriją papasakojo Monika Liu.

O su kokia vyriausia moterimi atlikėjas yra buvęs pasimatyme? „Man atrodo, kad man tuo metu buvo dvidešimt keli metai, o jai tuo metu buvo tiek, kiek man dabar – 37“, – atskleidė jis.

Panašiu metu su dainininku susipažino ir laidos vedėja. Anot dainininkės, jų draugystė trunka jau daugiau nei 20 metų. Ką jau kalbėti apie kartu patirtus reikšmingus įvykius gyvenime…

„Aš buvau tas žmogus, kuris Vaidą atlydėjo į „Dangaus“ atranką. Buvau tarsi jo talismanas“, – sakė ji.

Organizatorių nuotr.

Vis dėlto, dar labiau intriguojanti yra jų pačių susipažino istorija. „Pamenu, tuo metu dainavau „Dainų dainelėje“. Močiutė man tuomet parodė straipsnį, kuriame Vaidas interviu pasakė, jog norėtų su manimi susipažinti!“ – pasakojo Monika Liu.

Dainininkei tai paliko didžiulį įspūdį, todėl netrukus V. Baumilą susirado internete – taip jiedu pradėjo bendrauti. Monika Liu, kuri tuo metu buvo klaipėdietė, kartą per savaitę, šeštadieniais, atvažiuodavo į Vilnių – būtent čia jie ir susitikdavo.

Tą supratęs, J. Jankevičius staiga prisiminė V. Baumilos hito „Myliu“ žodžius: „Tu iš pajūrio, aš – sostinės, tavo rankos per savaitę tik kartą glosto“. Tad, ar gali būti, kad daina „Myliu“ iš tiesų buvo skirta Monikai Liu? Atsakymas paaiškės šio vakaro laidoje. Negana to, išgirsite, kaip V. Baumila atlieka šią dainą kartu su Monika Liu.

Savo ruožtu Vaidas, vis atlikdamas po kūrinį, žymintį tam tikrą jo gyvenimo etapą, prisiminė ir piligrimų kelią „Camino de Santiago“. Anot jo, nors į šį kelią, kitaip nei kiti, leidosi ne dėl dvasinių dalykų, būtent ši kelionė leido jam subręsti.

Organizatorių nuotr.

„Susipažinau su kitų kultūrų žmonėmis, arba tokiais, kurie išgyvena kitas kančias. Tau atrodo, kad tu atvažiuoji su kažkokiomis labai didelėmis savo problemomis, bet ten sutinki tokius žmones, kurie leidžia suprasti, jog tu su savo problemomis iš tiesų esi labai mažas“, – sakė jis.

O kokius klausimus V. Baumila sau uždavė šio kelio metu? „Vienas iš klausimų, kurį sau užduodu iki šiol, yra vienatvė. Vienatvė pasaulyje arba pasiryžimas būti vienišam. Vienas iš mane pasivejančių klausimų, artėjant link 40-ies metų, yra tai, ar aš, kaip vyras, esu pasiryžęs tokiam žingsniui, kaip šeima ar santuoka“, – sakė jis.

Pirmoji atsinaujinusi „Gero vakaro šou“ laida – jau šį trečiadienį, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių