Mini festivalyje Karklėje – vienos populiariausių Lietuvos hiphopo žvaigždžių

  • Teksto dydis:

Kaip jau skelbta anksčiau, dėl įvestų masinių renginių ribojimų, kurie pristabdė didelę dalį pramoginių iniciatyvų, kitiems metams buvo nukeltas ir vienas didžiausių metų renginių – muzikos festivalis „Karklė“, tačiau jo organizatoriai, simboliškai minėdami šiais metais turėjusį vykti renginį, rugpjūčio 15 d., pajūryje rengia „mini festivalį“ su žymiausiais šių dienų atlikėjais. Prie anksčiau paskelbto, populiarumo rekordus mušančio OG Version jungiasi lietuviškos hiphopo mokyklos atstovai – Mad Money, Niko Barisas bei duetas Linius&Kordas.

„Karklėje visada puiki nuotaika, šildo saulė, skamba muzika, puikuojasi ir pagrindinis atostogų atributas – jūra. Festivalis – tai vasaros sinonimas“, – teigė organizatoriai, tarp vasaros ir festivalio dėdami lygybės ženklą ir taip pagrįsdami savo anksčiau ištartą frazę, jog „Neįvykti festivaliui – tolygu neįvykti vasarai“.

Atrodo, kad vasaros karštis bus juntamas ir rugpjūčio 15 d. vyksiančiame „mini festivalyje“, nes čia pasirodys vienos populiariausių šių dienų Lietuvos hiphopo žvaigždžių. Prie pirmojo ir jau anksčiau paskelbto vardo – lietuviško trap'o bastioną su milžiniška gerbėjų armija kuriančio atlikėjo ir prodiuserio OG Version prisijungia būrys kitų hiphopo atstovų.

Vienas jų – reperis Mad Money, dar prieš keletą metų internete stipriai debiutavęs atlikėjas į lietuvišką repo pasaulį įnešė naujų – drastiškesnių ir aštresnių vėjų, nevengdamas eskaluoti skaudžių, ne visada patogių, bet kiekvienam pažįstamų temų. Standartus laužanti Mad Money muzika, kaip ir jo pasirodymai – išlieka ilgam.

Niko Barisas – dar vienas jaunesniajai kartai puikiai pažįstamas vardas, pasirodysiantis rugpjūčio 15-ąją dieną. Šiais metais išleidęs savo debiutinį albumą „Ką tu man?“, jame sutalpino 15 dainų, kuriose – urban ritmai, puikiai atpažįstamas sodrus jaunojo reperio vokalas ir jausmai – kartais melancholiški, tamsūs, skaudūs, bet visuomet tikri.

Linius&Kordas – duetas, pasirodysiantis „Karklės“ scenoje, kurio repo tekstus lydi elektroninės muzikos skambesys. Toks žanrų miksas yra lyg vizitinė kortelė, atspindinti šių atlikėjų kūrybiškumą, o kiekvienas gyvas pasirodymas – tarsi unikali netradicinės muzikos šventė.


Šiame straipsnyje: mini festivalisKarklėhiphopas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis

Vietinis portretas
Įdomu, kiek dar Karklėj vyraus triukšmo kultūra? Vietą, kur yra nepakartojama gamta, atvažiavę verslininkai bando padaryti panašią į Basanavičiaus gatvę Palangoje. Dalis Karklės bendruomenės jau seniai nuo to pavargo, Karklės poilsiautojai taip pat. Išgirsk seniūnaite pagaliau, ką sako vietiniai.

Ns

Ns portretas
Kas jo gali klausyt.... mumbl mumbl mumbl padariau, as karka padariau mumbl bus nescia padariau a
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių