A. Minalga-Soliaris medų kopinėja Maldyvuose ir Seišeliuose: privati vila ir nepamirštami įspūdžiai

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę mylimąją Moniką vedęs dainininkas Algimantas Minalga-Soliaris išvyko į egzotiškas Pietų Azijos salas. Iš pradžių jaunavedžiai apsistojo Maldyvuose, o po kelių dienų medaus mėnesį tęsė Seišelių salose.

Socialiniame tinkle „Instagram“ A. Minalga su sekėjais dalijosi nuotraukomis ir vaizdo įrašais iš Maldyvų paplūdimių ir egzotiškų medaus mėnesio vakarienių.

Jaunavedžiai apsistojo Dhalo atole – prabangiame kurorte, penkių žvaigždučių privačiose vilose Indijos vandenyno pakrantėje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monika Minalga (@monika_minalga)

lnk.lt atlikėjas atskleidė, kad pasimėgavę kvapą gniaužiančiu Maldyvų grožiu, jiedu su Monika išvyko į Seišelius, esančius už poros tūkstančių kilometrų.

„Čia tęsime medaus mėnesį privačioje 255 kv. metrų viloje su privačiu baseinu ir paplūdimiu – kad galėtume mėgautis medaus kopinėjimu tik dviese su žmona“, – sakė atlikėjas.

Pora apsistojo vos 300 m ilgio ir 150 m pločio Roundo saloje, garsėjančioje egzotiniais gyvūnais, augalais, puikiais restoranais ir ramybe.

A. Minalgos / „Instagram“ nuotr.

lnk.lt primena, kad jaunavedžiai susipažino per bendrą draugą – Egidijų Dragūną.

„Susipažinome, kai su E. Dragūnu filmavome klipą dainai „Tik Tok“. Monika tuo metu buvo E .Dragūno rėmėja su „RC Cola“, – portalui „Lrytas.lt“ yra sakęs A. Minalga-Soliaris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių