Mia oficialiai skiriasi su vyru N. Antanavičiumi

  • Teksto dydis:

Dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia nusprendė versti naują puslapį ir oficialiai padėti tašką santykiuose su vyru Nerijumi Antanavičiumi.

Kaip praneša portalas 15min.lt, gruodžio 4 dieną teismą pasiekė oficialus skyrybų prašymas.

Tiesa, skyrybų dokumentai teismą turėjo pasiekti dar praėjusių metų balandį, tačiau oficialus skyrybų procesas prasidėjo tik dabar.

Kaip teigė teismo atstovė, nurodyta, kad skyrybos vyksta dėl vieno iš sutuoktinių kaltės.

Neseniai dainininkė socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad puoselėja šiltus jausmus Mantui. Nors socialiniame tinkle ji pakeitė santykių statusą, tačiau atvirauti apie naujus romantiškus santykius ir mylimąjį nenorėjo.

„Facebook“ nuotr.

Primename, kad Mia su, kaip vėliau paaiškėjo, nusikalstamą praeitį turinčiu, N. Antanavičiumi susituokė 2015-ųjų birželį. Prieš kurį laiką dainininkė prasitarė, kad vestuvės buvo ne itin apgalvotas žingsnis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaip ji galejo

Kaip ji galejo portretas
Tokia grazi moteris puiki atlikeja gyvent su tokiu durniu

Seniai

Seniai portretas
galėj įspirt tam aferistui į subinę tik ko tiek ilgai tampėsi? Gal turėjo viltį susitaikyt?

Internetinis darbas namuose

Internetinis darbas namuose portretas
Pradėkite nedelsdami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriose žmonės gali dirbti internetu iš savo namų, ir aš per pirmąjį šio darbo mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau ssukrėstas, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai kainuoja 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau .......................>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­­h­­F­­l­o­w­7­7.C­o­m
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių