„Mes – vieno kraujo“ dalyvė apie N. Bunkę: ji pati iš savęs tyčiojasi

  • Teksto dydis:

„Mes – vieno kraujo“ dalyvė Indrė Sabaliauskaitė neslėpė – burtų lemta užduotis įkūnyti Nataliją Bunkę – ne pati lengviausia. „Kaip gali nesukurti parodijos apie žmogų, kuris pats iš savęs tyčiojasi?“ – klausė muzikinio antrininkų superšou dalyvė.

Muzikinę karjerą mergina pradėjo Kauno šampaniniame chore, o baigė su grupe „Zeta Beat“ pritardamos Sauliaus Prūsaičio grupėje. „Taip, tuomet muziką palikau ir visiškai atsidėjau savo darbui. Vis dėlto, panašu, kad muzikiniame gyvenime ten buvo padėtas tik daugtaškis, o ne taškas – negaliu būti be muzikos, be scenos. Tikiuosi, galiausiai ji užims pagrindinę mano laiko dalį“, – atviravo mergina.

Puikiai atrankose pasirodžiusi I. Sabaliauskaitė sekmadienio duetų laidoms ruošė ypatingą pasirodymą – burtai jai lėmė įkūnyti N. Bunkę ankstyvaisiais grupės „YVA“ laikais. „Nesu vieno stiliaus gerbėja, klausausi tikrai skirtingos muzikos, bet „YVA“ į tą kategoriją niekaip nepatenka. Natalija tiesiog maivosi, staiposi, rodo krūtinę ir kojas. Ji atėjo padainuoti ant podiumo, kur svarbiau rūbas. Juolab, ji retai dainuoja gyvai – bepigu“, – atviravo I.Sabaliauskaitė.

„Tai nėra lengvas personažas, nes baisu sukurti parodiją. Ar ropoti ant kelių, ar ne? Nors tai būdavo per jų koncertus, bet gali atrodyti tiesiog neskoningai. Man būtų gėda jų vietoje. Jei žinočiau, kad kanaluose galima rasti tokių mano video, nelįsčiau niekur į spaudą ir tikėčiausi, kad mane tiesiog pamirš. Dabar jų lygis kiek pasikeitė, bet ankstyvieji laikai – kažkas baisaus“, – nuomonės neslėpė I.Sabaliauskaitė.

Ar Indrei pavyko įkūnyti Nataliją, įvertinkite čia. 

Muzikinis antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ – sekmadieniais 19.30 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių