Meilės istorijų mėgėjams – naujas serialas „Palaužti sparnai“

  • Teksto dydis:

Meilės istorijų mėgėjams ir serialų gerbėjams nuo birželio 29 d. TV3 dovanoja naują turkišką serialą „Palaužti sparnai“. Tai serialas apie jauną našlę, keturių vaikų motiną, visomis išgalėmis bandančią pasirūpinti ir aprūpinti savo gausią šeimą.

Serialas pasakoja apie jauną moterį Nefisę. Ji po vyro mirties viena rūpinasi keturiais vaikais. Moteris sunkiai dirba, kad išlaikytų gausią savo šeimyną. Tačiau vis tiek vos suduria galą su galu. Vienintelė jos pagalba ir atrama – vyriausioji dukra.

Lyg sunkumų gyvenime dar būtų negana, visiškai netikėtai vieną dieną Nefisė neteko darbo. Darbdavys ją išvijo iš darbo net nesumokėjęs paskutinio atlyginimo. Moteris liko visiškai be pinigų, nusivylusi ir susikrimtusi. Rūpestis dėl šeimos dar labiau prislėgė jos pečius. Tačiau likimas kažką atimdamas kažką ir duoda. Netikėtai Nefisė sutiko turtingą verslininką, kuris jai pateikė intriguojantį darbo pasiūlymą. Be to, vyras atkreipė dėmesį į Nefisės jautrią širdį, grožį ir gerumą. Tačiau, kaip jis reaguos, kai sužinos, kad Nefisė turi net keturis vaikus? Ar netaps jie kliūtimi plėtotis besimezgantiems jausmams?

Dideli pokyčiai laukia ir vyresniosios Nefisės dukros, po to, kai ji sutiks jauną, perspektyvų, pasiturintį vyrą Onurą. Onuras turės įveikti labai daug kliūčių ir nuostatų, kad galėtų būti su savo mylimąją iš kito socialinio sluoksnio.

„Palaužti sparnai“ – nuo birželio 29 d. kiekvieną darbo dieną 10 val. ryto per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žiūrovas

Žiūrovas portretas
Kam rašyti naujas serialas, jeigu tai visai nenaujas serialas? Šį serialą jau rodė per TV8 ir visos serijos yra internete. Geriau jau tikrai parodytų naują serialą...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių