„Maneskin“ sudrebino Rygą: sužavėta publika šaukė „pakartot“

„Maneskin“ koncerte Rygoje – daug geros muzikos, specialieji efektai, bosistės nuogybės, vokalisto žavesys ir pašėlusi publika.

Vieninteliam pasaulinio koncertinio turo „Loud Kids Tour Gets Louder“ koncertui Baltijos šalyse, skandalingieji „Maneskin“ pasirinko Latviją – ketvirtadienio vakarą rokeriai drebino Rygą.

Ketinę koncertuoti „Arena Riga“, dėl masiškai graibstomų bilietų rokeriai pakeitė susitikimo vietą. Į Mežaparko estradą po atviru dangumi ketvirtadienio vakarą susirinko apie 20 tūkst. grupės gerbėjų. Du sausakimši autobusai kaimyninės Latvijos link pajudėjo ir iš Vilniaus.

Vartai į renginį buvo atverti likus trims valandoms iki grupės pasirodymo. Teritorijoje buvo galima pavalgyti ir nusipirkti gaiviųjų gėrimų, o visi „Maneskin” gerbėjai galėjo įsigyti oficialios grupės atributikos.

Vienintelis blogas dalykas, kad naktis šalta. Tai sušilkime.

Punktualūs ir be jokios apšildančios grupės „Maneskin“ ant scenos pasirodė 21 val., o po pirmųjų trijų dainų vokalistas Damiano Davidas pasveikino publiką.

„Kokia šiandien nuostabi minia. Vienintelis blogas dalykas, kad naktis šalta. Tai sušilkime“, – po grupės lyderio žodžių estradoje tapo išties karšta. Prie to prisidėjo ne tik Damianas, bet ir nuogumą koncertuose demonstruojanti grupės bosistė Victoria. Rygoje ji taip pat pasirodė perregima palaidine.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Rokeriams eilinį kartą pavyko sukurti gerą šou. Minia šoko ir kartojo dainų žodžius kartu su vokalistu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Siaip tai

Siaip tai portretas
Jei cia rokeriai tai as indenas. bet man patinka kai keli priplauke svaigsta o daugiau priplauke jiems uz tai dar ir sumoka

xa xa xa

xa xa xa portretas
"Padainavo" silpnai pridengtais lyties organais, nors gal ir pakenčiamai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių