A. Mamontovas atšaukia koncertą „Avia Solutions Group“ arenoje: gerbėjus kviečia susitikti Kaune

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 3 d. Vilniuje turėjęs įvykti Andriaus Mamontovo koncertas nebeįvyks. Atlikėjas pranešė apie koncerto perkėlimą į Kauno „Žalgirio“ areną.

„Mieli bičiuliai! Apgailestaudamas noriu pranešti, kad dėl nepalankiai susiklosčiusių aplinkybių rugsėjo 3 d. planuotas koncertas ASG Arenoje, Vilniuje, neįvyks. Tačiau turiu ir gerą žinią. Skelbiu naują koncerto datą ir vietą – gruodžio 25 d., Kauno „Žalgirio“ arena!“ – feisbuke rašė dainininkas ir pabrėžė, kad jau įsigytas bilietas į koncertą galios ir Kaune vyksiančiame renginyje.

 

 

Dainininkas pradėjo svarstyti neberengti savo koncerto „Avia Solutions Group“ arenoje dar vasaros pradžioje.

Tokius svarstymus pakurstė savo pasirodymą iš sostinės arenos perkėlę 2022-ųjų „Eurovizijos“ nugalėtojai „Kalush Orchestra“. Ukrainiečių grupė taip nusprendė, nes pasklido informacija apie „Avia Solutions Group“ arenos savininkų ryšius su Rusija.

A. Mamontovas svarstė savo pasirodymą perkelti į erdvę po atviru dangumi, tačiau persigalvojo ir koncertą perkėlė į Kauną.

Įmonių grupės „Avia Solutions Group“ valdybos narys bei „Avia Solutions Group“ arenos valdybos pirmininkas Vygaudas Ušackas teigė, kad „Avia Solutions Group“ yra Europos ir JAV kapitalo įmonė, veikianti 68 valstybėse, bet ne Rusijoje.

„Griežtai laikomės JAV ir Europos šalių sankcijų politikos. Priešingai, nei kartais klaidingai teigiama, 2020-ųjų vasarį atsisakėme aptarnauti „Prigožino lėktuvą“, nors valstybinės institucijos davė leidimą jam skristi ir nusileisti Vilniaus oro uoste. „Avia Solutions Group“ jau nuo 2014 metų nuosekliai mažino verslus Rusijos rinkoje, o šiemet, prasidėjus karui, buvo viena pirmųjų tarptautinių  įmonių, išėjusių iš Rusijos rinkos“, – rašoma įmonės pranešime.

V. Ušackas priduria, kad įmonių grupė, kartu su JAV investuotojais, ir toliau plečia veiklą Vakaruose, kasmet įsigydami po 5-6 naujas įmones Šiaurės Amerikoje ir Europoje, o Lietuvoje aktyviai vysto modernų aviacijos technologijų miestelį. Kaip praneša įmonė, netolimuose planuose – „Avia Solutions Group“ arenos rekonstrukcija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
jie su minedu vokalo pas ta pati destytoja mokesi.

o drąsiau galėjo

o drąsiau  galėjo portretas
Mamontovas pritrūko drąsos pasakyti, ,kad tas Solution yra konservų Žiemelio ir kad su Kremlium siejamas seniai

kai

kai portretas
Lietuviai butu patriotais tai kas china išmestu iš namu viska bet išverstaskuriai tik rėks garsiai
VISI KOMENTARAI 84

Galerijos

Daugiau straipsnių