M. Vžesniauskaitė pirmąją santuoką vadina pragaru: galiu atvirai pasakyti – tekėjau ne iš meilės

  • Teksto dydis:

„Tai nebuvo meilė. Tai buvo kažkokios nesubrendusios moters svajonės, nes aš tikrai daug sportavau, buvau 27-erių, turėjusi tik du gyvenimo draugus, be jokios asmeninio gyvenimo patirties. Niekada negalvojau, kad vyras gali taip negerbti ir nemylėti vaiko mamos, todėl kai su tuo susidūriau, mane ištiko šokas... Negalėjau suprasti, kaip galima taip elgtis. Aš labai daug iškentėjau. Baisiausia buvo smurtas, moralinis smurtas, kuris tęsėsi kiekvieną dieną nuo ryto iki vakaro“, –sako 38-erių dviratininkė, olimpietė Modesta Vžesniauskaitė.

Moteris šįvakar rodomoje LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ atvers ne tik savo širdį, tačiau ir prabangių namų Londone duris. Vienas brangiausių ir ne tik Londone, bet ir už jo ribų puikiai žinomas rajonas Mayfair, įsikūręs vakarų Londone, garsėja ambasadų ir bankų pastatais, prabangos ženklų parduotuvėmis, ir, žinoma, fantastiškomis nekilnojamojo turto kainomis.

Tai pirmas kartas, kai vienas turtingiausių Didžiosios Britanijos žmonių, 69-erių verslininkas milijardierius ir filantropas Johnas Caudwellas kartu su mylimąja, garsia 38-erių dviratininke, olimpiete M. Vžesniauskaite atveria savo namų duris televizijai iš Lietuvos. Keturiuose tūkstančiuose kvadratinių metrų ir aštuoniuose aukštuose, iš kurių net du po žeme, telpa, rodos, daugiau, nei gali reikėti, kad gyventum neišeidamas iš namų. Privati kino salė, 15 miegamųjų, nuosavas SPA, net kelios pokylių salės, ir valgomasis, kurio grindyse – vandens upė su gyvomis žuvimis.

Kaip atrodo brangiausias Jungtinėje Karalystėje, beveik 300 milijonų eurų vertės namas? Kodėl pirmąją santuoką su garsiu dviratininku Modesta vadina pragaru? Kokią drąsią sąlygą lietuvė iškėlė Johnui po pirmųjų metų draugystės? Ir ką teko iškentėti vardan neseniai gimusio sūnaus? Šį pirmadienio vakarą, 20 val., gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WW

WW                           portretas
Lietuvaites pavydi? Kai pasiziuri turku, rusu, ir kt. filmus, ten pavydas liejasi per krastus. Tai nereikia sakyti,kad lietuvaites pavydzios. Jos pavydzios nei kiek ne daugiau, negu visos kitu tautybiu moterys.

Kaunas.

Kaunas. portretas
Pavydo akys dideles o gopsumo dar didesnes,lietuvaiciu tuo labiau

Saunuole...

Saunuole... portretas
Sekmes tau ir tavo seimai ir toliau. Bukite laimingi. Nes laime tikra aplanko kaip feja...o lietuvaites,visada buvo ir bus piktos ir pavydzios,pagiezingos.... nes pavydi.Bet,toks juodas ,nesveikas pavydas,kad jau net baisu..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių