M. Vyganto lūpose naujai suskambo daina „Mano kelias“: pristatė lyriškąją versiją

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Mantas Vygantas, rugsėjo pabaigoje į dienos šviesą išleidęs savo atliekamą dainą „Mano kelias“, nesitikėjo tokios sėkmės: kūrinys skambėjo radijo stotyse, karaliavo pirmosiose top'ų vietose, gerbėjai mokėjo visus dainos žodžius ir dainavo kartu su Mantu koncertų metu.

„Tai daina, kuri, ko gero, savyje turi tokią stiprią „užkoduotą“ žinutę apie nerūpestingą vaikystę, kad paliečia kiekvieną. Ypač dabar, kai metas nėra lengvas ir vis dažniau mintimis grįžtame ten, kur buvo gera ir jokie rūpesčiai nespaudė krūtinės“, – pasakojo Mantas.

„Ant laurų“ atlikėjas neužmigo – jautė, kad daina gali skambėti ir dar kitaip: taip gimė „Mano kelias“ akustinė versija, kurioje skamba ne tik gitaros virtuozo Giedriaus Balčiūno – Mr. Jumbo gitaros partijos, bet ir bajanas.

„Mane visuomet traukia netradiciniai sprendimai: bajanas – vienas tų instrumentų, kuris, sakyčiau, skirtas išskirtiniam muzikiniam skoniui. Bet kaip, gyvenant svetur, surasti bajanu grojantį muzikantą? Štai čia dar kartelį pasitvirtina posakis: „Kas ieško – tas randa”! Žinojau, kad emigracijoje gyvena bajano virtuozas Deividas Jocius. Susisiekiau su juo ir jis sutiko savo įgrota bajano partija papuošti „Mano kelią“, – pasakojo Mantas.

D. Jocius/Pranešimo autorių nuotr.

Naujausią dainos versiją pirmiausia atlikėjas parodė dainos idėjos autoriui ir kuratoriui – Gintarui Stankūnui iš grupės „Dreams“, ir, sulaukęs itin šiltų atsiliepimų, nusprendė pasidalinti geros muzikos doze su aplinkiniais. „Daina įgavo tokį šiltą, sakyčiau, net kalėdinį atspalvį, tad pagalvojau, jog tai puiki dovana visiems mano gerbėjams, sekėjams, geros muzikos mylėtojams artėjančių švenčių proga“, – šypsojosi populiarusis atlikėjas.

„Žinoma, nepamiršiu ir pačių artimiausių, mylimiausių žmonių – nepaprastai mėgstu daryti staigmenas, tad ir šiais metais Kalėdų stebuklas įvyks“, – tikina Mantas ir kviečia kartu pajausti artėjančių švenčių šilumą.

Dainos „Mano kelias“ kūrybinė grupė:

Muzikos ir žodžių autorius: Arūnas Mickus

Gitara: G. Balčiūnas – Mr. Jumbo

Bajanas: D. Jocius

Pritariančioji vokalistė: Vaiva Venslovienė

Atlikėjas: M. Vygantas

Garso suvedimas: Laurynas Baškys, „Lapių“ įrašų studija.

Dainos „Mano kelias“ akustinės versijos galite pasiklausyti čia:

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių