M. Stonkus naujos dainos klipą nufilmavo tvarte: gyvūnai diskomforto nepatyrė

  • Teksto dydis:

Mantas Stonkus pristato ironišką šaržuotą repo kūrinį „Imperatorius“. Po jo perklausos prieš akis iškils ne vienas personažas, kuris galėtų būti kūrinio pagrindiniu veikėju. „Imperatorių ir net mažų imperatoriukų šių dienų pasaulyje pakanka“, – sakė pseudonimu Stonkidzé naujus kūrinius pristatantis M. Stonkus.

„Daugelis turim nuosavą imperatorių. Kažkas savyje, kažkas savo namuose, dar kiti – darbe. O kai kam nepasisekė turėti imperatorių valstybės valdyme. Čia viena didesnių nesėkmių, nes nė viena imperija gerai nebaigė. Gyvename absurdiškais laikais. Kas dar prieš pusmetį skambėjo kaip nesąmonė, dabar vyksta mūsų akyse. Ironija ir parodija – mano būdas išsakyti požiūrį. Žmonės, kurie vertingais laiko tik valdžią ir pinigus, iš principo labai pavojingi. Kai toks įgyja neribotus pinigus ir nekontroliuojamą valdžią, gali sukelti net pasaulinį karą“, – sakė aktorius.

M. Stonkus turi planų plėsti veiklą savo „Youtube“ kanale ir talpinti ten trumpus juokingus situacinius filmukus – skečus (angl. sketch).

„Imperatorius“ – vaidybiška daina, joje įsikūniju į personažą su aiškiomis vertybėmis. Man, kaip aktoriui, tai labai įprastas virsmas. Klipui ieškojome tiksliai dainos tekstą iliustruojančios aplinkos. Užtrukome, kol radome ir gavome leidimus filmuoti. Stengėmės klipo masuotės artistų netrukdyti ir nenervinti, todėl daug ruošėmės iš anksto, o pats vaizdas buvo nufilmuotas per rekordiškai trumpą laiką – vieną valandą“, – pasakojo Mantas ir pridėjo, kad filmavimo metu nė vienas gyvūnas nenukentėjo ir nepatyrė diskomforto.

„Imperatorius“ – antras kūrinys, kuriame galima išgirsti M. Stonkų repuojantį. Pirmasis, žemaitiškai atliktas, „Ruojaus Obolē“ (Rojaus Obuoliai) sulaukė didelio pasisekimo ir daugiau nei milijono peržiūrų.

„Repavimas – tarsi šalutinė veikla, hobis kuris man patinka. Ateityje tikrai dar bus įvairių kūrinių“, – teigė Mantas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TEN JO VIETA

TEN JO VIETA portretas
Nu kai jis ,,apsisiko" pries celofana, tai kitur klipa nesukursi, tik tvarte, kur smirda.

777

777 portretas
stonkui tvarte ir vieta slykstus tipas

Imperatorius

Imperatorius  portretas
Tai čia grynai liandzbergos karūnavimo proga
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių