M. Stonkus apie Celofano šou: jis paliko š**ų puodą virti, gerai paveikė kitus žmones

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę kontroversiškas veikėjas Antanas Kandrotas-Celofanas surengė naują šou. Jis pateko į Marijampolės kultūros namuose vykusio spektaklio užkulisius ir siekė akis į akį pasikalbėti su aktoriumi Mantu Stonkumi. Aktorius apie šią situaciją jau buvo pasisakęs ir teigė, saugiai dabar negali jaustis nė vienas, tačiau daugiau detalių apie įvykį pateikė tinklalaidėje „Vėl tie patys“.

Primename, kad aktorius ankstesnėje tinklalaidėje išreiškė nepritarimą mitingui, vykusiam Sausio 13-osios dienos minėjime, minėjo Celofaną ir reiškė nepritarimą jo veiksmams. Beje, pakvietė A. Kandrotą eiti į ringą.

„Aš suprantu, kad nėra laisvės, nebegaliu išeiti su savo vaikais, nes bus kažkokie Celofano samdiniai, kurie gali tave užpulti viduryje gatvės, nupurkšti, siūlo mergą už 500 eurų, – sakė aktorius, vėliau pridūręs. – Jeigu Celofanas nori, galim eiti, suorganizuosim kovą vienas ant vieno, su plikais kumščiais, sportinę, pagal taisykles.“ Aktorius nevengė aštrių žodžių ir keiksmų.

Šią savaitę pasirodžiusioje tinklalaidėje M. Stonkus su kolegomis Rolandu Mackevičiumi bei Mantu Katleriu kilusį incidentą aptarė plačiau. 

„Na, bet jis drąsus labai – jis atvarė su 12 bachūrų, – sakė M. Stonkus ir pasakojo apie įvykį toliau. – Mes vaidinome, pabaigėm spektaklį ir ateina Gelminė (Gelminė Glemžaitė, aktoriaus mylimoji, aut.past.) į mane žiūri tokiomis didelėmis akimis ir sako: „Tu dabar būk čia ramiai, nes Celofanas atvarė. Nieko nedaryk, ramiai.“ Tada ji atnešė telefoną ir parodė, kaip viskas buvo. Kol mes vaidinome spektaklyje, jis bandė įeiti į salę, bet niekas jo neįleido, nes jis nei bilieto neturėjo, nei respiratoriaus.“

A. Kandrotas pradėjo aktoriaus ieškoti, klausinėti kitų asmenų, kaip jam pamatyti M. Stonkų, ir galiausiai įėjo pro tarnybinį įėjimą. „Jis vienas įeina, ir vaikšto“, – pasakojo M. Stonkus. 

Jis tikino, kad vyras norėjo įsibrauti į vykstantį spektaklį: „Grimo kambaryje sėdėjo Aistė ir pakėlusi akis, pamatė, kas atėjo, ir negalėjo patikėti, ką mato. Jis tarsi ir įėjęs, bet kaip ir neįėjęs,  jis pradėjo klausinėti, kur Stonkus“.

M. Stonkus teigė, kad mergina jį bandė sustabdyti. „Jis vieną daro, o kitą šneka. Daro duris ir sako, tai aš niekur neisiu. Jis sako, kad neina į salę, bet stumia. Ji patraukė jį, tada jis – „Ką čia liečiat mane“. Ji greitai paskambino kultūrkės darbuotojams, gerai, kad buvo daug kultūros centro darbuotojų – jie iškvietė policiją, nes, pasirodo, jis atėjo su dešimt žmonių ir dar per tiesioginę transliaciją kvietė kitus prisijungti pasišnekėti. Stoviu, man rankos dreba, galvojau, tai kiek pasirašinėt reikės.“

Tinklalaidės kūrėjai juokavo, kad aktorius susijaudino, kad tiek gerbėjų atėjo ir reikės dalyti autografus.

„Paskambinau vienam žmogui, kuris man sakė niekur neit. Policija jau važiavo. Jis man priminė, kad aš turiu atleidimą pagal laidavimą, tai ir viskas, pasibaigė mano visi ereliavimai ir visi šokinėjimai“, – M. Stonkus sakė, kad su humoru šitos situacijos nebūtų pavykę išspręsti.

R. Mackevičius teigė nesuprantantis, kodėl kilo šis konfliktas. M. Stonkus teigė, kad Celofanas pasinaudojo proga gauti dėmesio ir atvykęs sukūrė situaciją, pasikvietė žmonių, atsisėdo į automobilį ir išvažiavo. 

„Ir paliko š**ų puodą virti. O pats išvarė. O tas š**ų puodas virė, virė, taškėsi, taškėsi ir išsitaškė iki tokio dalyko, kad realiai... Jis labai gerai paveikė kitus žmones“, – teigė M. Stonkus.

Tinklalaidės kūrėjai pasakojo, kad šis žmogus nieko pirmas nepradeda, bet laukia palankios progos. Anot jų, Celofanas tikėjosi akistatos, gal ir muštynių, bet vos tik atvykus policijai jis apsisuko ir išvažiavo namo. 

Galėjo tikrai būti labai nesmagių dalykų. Esame matę, kaip ta minia veikia prie Seimo ar kituose susibūrimuose.

„Suprantu vieną dalyką – jei kažkas atsitiktų, tie žmonės, kuriais yra lengvai manipuliuojama, labai greitai po to Lietuvoje pradėtų daryti labai blogus dalykus“, – teigė vyras.

„Info dienoje“ aktorius anksčiau pasakojo, kad neaišku, kaip viskas būtų pasibaigę, jei nebūtų atvykusi policija.

„Net neįsivaizduoju. Galėjo tikrai būti labai nesmagių dalykų. Esame matę, kaip ta minia veikia prie Seimo ar kituose susibūrimuose. Nežinau, galėjo būti ir akmenų, ir ginklų kokių nors, ir užpuolimų, ir tikrai ne vienas prieš vieną, o daugiau prieš vieną ar netgi prieš moteris, kažkodėl tuo net neabejoju“, – pasakojo jis.

Aktorius pripažino, kad dabar nesijaučia labai saugiai. „Žinote, su tuo saugumu dabar... Nelabai, kas gali jaustis saugus. Net tas žmogus, kuris tikrina galimybių pasus prekybos centre – jam gali būti peršauta koja. Tai apie tą saugumą kalbėti tikriausiai reikėtų labai rimtai, nes saugiai jaustis negali niekas. Nė vienas Lietuvos pilietis – nei žinomesnis žmogus, nei šiaip socialiai aktyvus pilietis. Saugumas, šiuo atveju, yra labai lanksti sąvoka“, – kalbėjo M. Stonkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
Stonkau atsipeikėk gal vargšeli su ta savo debiliuko mina nesifiguruok ar negėda durneli bailys apsiliuleves kaimo jurgelis papuola i miesta tai ir pamiršta kad gimes tik šuda mėštiTau asile iki to Antano kaip kiauliui iki mėnulio

Pensininkė kaunietė

Pensininkė kaunietė portretas
Tiesiog stebiuosi kaip galėjo Antanas eiti ir kažka tai aiškintis su tuom nedaperėtu stonkum Tai durnelis gėjus keičia žmonas bet jos jam nereikalingos tik dėl fasono ir kokiu panu dabar yra kad su tokiu apsisnarglėjusiu stonkum susideda jau visai vargšelės praradusios vilti ištekėti Ir manau klad Antanas bus terorizuojamas kol ši banditu vagiu valdžia nebus išmėžta iš seimo Joks Antanas nusikaltėlis jis doras sažiningas lietuvos pilietis O TU KIRMĖLIUK RUDNOSIUK STONKAU TURĖTUM NESIARTINTI PRIE VAIKU tokius kaip tu šurajevas tapinas varlynskas ramanauskas valatka pišė nausėda gabriukas antiek esat neigiami personažai kad mirgat interneto komentaruose kaip 100% tautos nemėgstami kelentis pasišlykštėjima sutvėrimai Ir nesistenkit tapinoido durnelei raskevičiaus stonkaus rudnosiukai atrašinėti i mano komentara geriau paskaitykit ka apie jus jaunimas rašo

teisingai --saunuolis Kandrotas ..anot stonkaus

teisingai --saunuolis Kandrotas ..anot stonkaus portretas
su.....da verda ,o uz stalo sedintis Stonkus su agrastais ta suda srebia kisdami uz abieju zandu , net per barzdas varva...
VISI KOMENTARAI 56

Galerijos

Daugiau straipsnių