M. Petruškevičius: noriu nusiplauti savo buvusį įvaizdį

  • Teksto dydis:

„Noriu užbraukti praeitį ir nusiplauti buvusį įvaizdį. Mane tai išvargino“, – sako stilistas, floristas Mantas Petruškevičius.

Anot garsaus vyro, viešas gyvenimas ankščiau ar vėliau išvargina, be to, pramogų pasaulyje netrūksta intrigų, o tikros draugystės – retenybė.

Tuo metu kadaise labai populiarios grupės „Balius“ solistas Gintautas Kirkila – Klarkas šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ prisimins laikus, kai pasirodymai, kuriuose dalyvaudavo, surinkdavo pilnas sales. Dabar vyras atviraus nusprendęs netgi baigti programuotojo mokslus, kad galėtų papildomai užsidirbti ir išgyventi.

„Kaimelio gyventojai juokaudami mane vadina „buržujumi“, – pasakos buvęs Seimo narys, dainininkas, o dabar ir verslininkas Antanas Nedzinskas. Per 4-erių metų kadenciją Antanas pasakos susitaupęs beveik 60 tūkst. eurų ir juos investavęs į sodybą Trakų rajone, kurioje plėtoja kaimo turizmo verslą.

„Žvaigžde pasijausti neleido tėvai“, – atviraus dainininkė, 20-metė Eglė Jurgaitytė, būdama vos 10-ies išgarsėjusi su daina  „Laiminga diena“ ir vaikų „Eurovizijoje“ Kipre Lietuvai iškovojusi 3-iąją vietą.

Kaip sekasi tiems, kurie dar ne taip seniai buvo dažnai matomi televizijos ekranuose ir mėgavosi populiarumu? Jau šį ketvirtadienio vakarą pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ 20 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokio tirpalo su kuriuo galetum

tokio  tirpalo   su  kuriuo  galetum  portretas
visa ta ka per tiek metu tepei ant saves -nusiplaut ...mokslininkai dar nesukure.

mantukui per brangu

mantukui per brangu portretas
kremukus pirkti,vaje o kazkada gyresi kad parduotuveje perkasi brangius kremus.

joks

joks portretas
dušas nepadės .............
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių