M. Matijošaitis apie „orgijas“ Seimo viešbutyje: pakviesiu M. Puidoką paklausyti savo muzikos

  • Teksto dydis:

Mišriai Seimo narių grupei priklausantis Mindaugas Puidokas kaltina valdančiosios Laisvės frakcijos narį Marių Matijošaitį lėbavimu Seimo viešbutyje ir trukdymu virš jo gyvenantiems karo pabėgėliams iš Ukrainos, praneša LNK.

„Taip sakau ne aš, taip sako mano bute Seimo viešbutyje gyvenanti keturių asmenų ukrainiečių šeima. Jie nuolat skundžiasi didžiuliu triukšmu kai žemo dažnio labai kokybiška garsinė aparatūra taip dirba, kad net dreba jų grindys, nes M. Matijošaičio butas yra po jų butu. Girdisi klyksmai ir tikrai labai negera situacija“, – kalbėjo M. Puidokas.

Laisvės frakcijos narys apgailestavo dėl sukeltų nepatogumų.

„Turbūt žemi dažniai prasiskverbia per pastato konstrukciją ir tai sudrumstė žmonių ramybę, dėl to aš apgailestauju“, – tikino M. Matijošaitis.

Anot jo, kaimynai ukrainiečiai dažnai signalizuoja apie triukšmą daužydami į grindis.

„Jie daužė į grindis ir tai vyksta ganėtinai dažnai. Aš nenoriu priekaištauti, bet užtenka mažo garso, kad iššaukti jų tokią reakciją“, – sakė M. Matijošaitis.

M. Puidoko teigimu, Seimo viešbutyje nuolatos vyksta orgijos.

Tai yra ne kas kita kaip šmeižtas ir jeigu aš kreipčiausi į teismą, tai M. Puidokas tikrai pralaimėtų.

„Galima sakyti vyksta orgijos ir jos tapo nuolatiniu dalyku“, – teigė M. Puidokas.

M. Matijošaitis teigė vidurnaktį tyliai leidęs Whitney Houston ir kaltinimus dėl  orgijų vadina šmeižtu.

„Kaltinimai dėl orgijų yra absurdiški. Kai tu tyliai leidi Whitney Houston dainą „Oh Yes“, kad ir vidurnaktis buvo, bet tyliai ir tam yra liudininkų. Ir tau sako, kad tu triukšmauji nuolatos, kasdieną ir keli orgijas, esi kažko apsivartojęs. Tai yra ne kas kita kaip šmeižtas ir jeigu aš kreipčiausi į teismą, tai M. Puidokas tikrai pralaimėtų“, – pareiškė M. Matijošaitis.

Pasak M. Puidoko, ukrainietiems nuėjus pasikalbėti dėl keliamo triukšmo, M. Matijošaitis pagrasino, kad jas iškeldins.

„Kai jie praeitą naktį nuėjo ir paprašė, kad būtų visas tas triukšmas pritildytas ir būtų leista jiems ilsėtis, tai ten nuėjusioms dviems moterims buvo pagrasinta, kad Laisvės partijos Seimo narys M. Matijošaitis juos visus per savaitę iškeldins, jeigu jie dar drįs daugiau jam skųstis dėl triukšmo“, – kalbėjo M. Puidokas.

M. Matijošaitis situaciją piešė kitaip.

„Mes pasikalbėjom, aš atsiprašiau nuoširdžiai, kad sudrumsčiau ramybę ir išjungiau muziką, naudojau ausines. Pasikalbėsim dar, jei reikės, susitarsim, kokiu metu ir kaip tą garsą valdyti bute“, – sakė M. Matijošaitis.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

„Iš garsų sunku patikėti, kad blaivūs asmenys galėtų taip elgtis ir sukelti tokį triukšmą. Kad ten yra gausu pašalinių asmenų, liudija ir ukrainiečiai, ir kiti žmonės“, – teigė M. Puidokas.

M. Matijošaitis kėlė klausimą: ar parlamentaro artimieji neturi teisės lankytis Seimo viešbutyje?

„Tai M. Puidoko bute gyvena pašaliniai asmenys. Mūsų visuomenėje yra tam tikri stereotipai, kad tau suteiktam parlamentaro bute turėtų tik parlamentaras ir gyventi ir būti visą laiką. Tai reiškia: nei draugų, nei draugės, nei sutuoktinio, nei tėvų pasikviesti. Man atrodo, pats klausimas yra pritemptas. Kas tie pašaliniai žmonės? Mano draugė pašalinis žmogus?“ – klausė M. Matijošaitis.

Bandyta kalbėtis, tačiau M. Matijošaitis nesiklausė.

„Pabendrauta ir su viešbučio administracija, ir su Seimo kanceliarija. Visi bandė eiti į kontaktą su Seimo nariu, bet jis jų tiesiog negirdėjo, nesiklausė ir nepaisė“, – aiškino M. Puidokas.

Laisvės partijos narys teigė pats kuriantis elektroninę muziką ir be jos nenorintis gyventi.

„Aš myliu muziką, aš kuriu elektroninę muziką ir be to gyventi man sunkoka. Galvoju, gal išsikraustysiu į vienkiemį ir nedrumsiu niekam ramybės“, – svarstė M. Matijošaitis.

Kreiptis į teismą neplanuoja nors, jo manymu, tikrai laimėtų.

„Jei kreipčiausi į teismą, neabejoju, kad laimėčiau, bet dabar dėl tokio menko, išpūsto klausimo...“ – sakė M. Matijošaitis.

Prieš pareikšdamas kaltinimus M. Puidokas su M. Matijošaičiu kalbėtis nebandė.

„Su Laisvės partija mes tokio artimo bendravimo, kad kalbėtumėmės, neturim. Šiandien jis man sakė, kad buvo galima su juo kalbėtis“, – teigė M. Puidokas.

„Pakviesiu M. Puidoką pasiklausyti mano autorinės muzikos kitą kartą, gal nesijaus toks paliktas nuošaly“, – šypsojosi M. Matijošaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

heteroseksualus kastruoto vilko miesto gyventojas

heteroseksualus kastruoto vilko miesto gyventojas portretas
anksčiau rodos pavykdavo vyrams išsiboksuoti savo santykius be žiniasklaidos, dabar kokie laikai, kokie duomenų apsaugos įstatymai, atitinkamos ir priemonės bei jų veiksmingumas...

Negerb.Matojosaiciui....

Negerb.Matojosaiciui.... portretas
Gyvenime yra viskam riba !!!!!!! Juk negali girtas slaistytis gatvemis,vogti,rukyti marichuana...viskam riba,todel,kad mes esame zmones.Gyveni savo namuose,taip pat yra riba..ramybe..nedrumsti kitiems.O,cia kaskoks..shu..s,muzikos klausosi,kad girdetu visi kaimynai...pas mus Sydnejuje...butum isvestas policijos,kad drumscia zmonems ramybe.. O,gal narkotikais apsvaiges..nesiorentuoja..Kaip,tokie gali valdyti Valstybe,budami zemo intelekto,nesusipratymo,egoizmo,negerbimo kitu zmoniu...vyti tokius,kad niekada neprieitu prie Valstybes lovio..sorry,tai mano nuomone.Su nepagarba Matijosaiciui.

tai

tai portretas
kom ONAI kokia dar geda seimui jei jis pats nezino sio termino matomai kaip ir tu pati gavusi 3d marmalo betka marmaliuoji matomai eidama isvien su visais pridurkais atsibusk kompliuske?===
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių