M. Linkytė prabilo apie asmeninius santykius: žiedą jau užsimoviau

  • Teksto dydis:

Po metus trukusios tylos atlikėja Monika Linkytė į muzikinę padangę grįžo su trenksmu. Mergina pristatė naują kūrinį „Visada šalia“, paskelbė apie vasarą vyksiančius akustinius koncertus ir prasitarė besiruošianti netrukus pristatyti dar vieną savo kūrinį. Profesinis gyvenimas M. Linkytei, atrodo, klojasi puikiai, tačiau asmeniniame gyvenime atlikėja prisipažįsta laukianti permainų.

Paprastai apie asmeninį gyvenimą neatviraujanti atlikėja, prasitarė, kad šiuo metu jos širdis laisva ir leido suprasti, kad mielai į ją įsileistų meilę. Atlikėja net ėmėsi veiksmų, kurie galbūt padės į gyvenimą pritraukti antrąją pusę.

„Žiedą jau užsimoviau, – juokdamasi į žiedelį ant bevardžio piršto rodo atlikėja ir pasakoja istoriją. – Mano ištekėjusi draugė visada ant vestuvinės rankos vestuvinio piršto nešiodavo žiedą ir per trejus metus ištekėjo. Tai aš dabar seku jos pavyzdžiu.“

Man atrodo, kad vienatvėje galima susipažinti su savimi.

Paklausta, ar jos neslegia vienatvė, Monika sako kol kas joje įžvelgianti daugiau pliusų nei minusų – tai gera proga pažinti save ir pasiruošti santykiams.

„Man atrodo, kad vienatvėje galima susipažinti su savimi. Man norisi tikrų santykių ir tikrumo santykyje. O kad to pasiektum, man atrodo, reikia labai gerai su savimi pačiu susipažinti. Todėl šį etapą aš priimu kaip galėjimą susipažinti su savimi. Tik tuomet gali kurti sveikus santykius“, – atvirauja atlikėja, kuri šiuo metu labiausiai gyva jaučiasi tada, kai dainuoja.

Ne paslaptis, kad Moniką džiugina viskas, kas susiję su muzika. Tai didžiulė jos meilė, be kurios ji neįsivaizduoja savo egzistencijos. „Neįsivaizduoju kaip galėčiau funkcionuoti be muzikos“, – susimąsto ji, nors visgi didžiausią baimę M. Linkytei kelia mintys, kad gyvenimas praeis pro šalį jo pilnai neišgyvenus.

Bijau, kad gyvenimas prabėgs ir jo neiškvėpuosiu. Todėl noriu išbūti kiekvieną akimirką, net jei ji ir labai nepatogi.

„Labai bijau ne gyventi, o tiesiog praegzistuoti. Labai bijau užsisukti kažkokiose savo baimėse. Bijau, kad gyvenimas prabėgs ir jo neiškvėpuosiu. Todėl noriu išbūti kiekvieną akimirką, net jei ji ir labai nepatogi“, – sako M. Linkytė.

Kur ir kodėl savanoriauja M. Linkytė, kodėl jai svarbu atsakyti į gerbėjų žinutes, kur ji deda gerbėjų dovanas ir kokias dovanas labiausiai vertina, kas ją sieja su Indre Stonkuviene, ar tarp jos ir Vaido Baumilos buvo romanas bei kas slepiasi Monikos rankinėje, žiūrėkite jau šį sekmadienį 19.30 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ per „Delfi TV“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na, užsimovei,

Na, užsimovei, portretas
tai užsimovei, o kam mums žinot, kad užsimovei?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių