Londono lietuvė J. Naruševičiūtė – apie naują dainą, santykius su M. Vygantu ir laimę kasdienybėje

  • Teksto dydis:

Londone gyvenanti 52 metų dainininkė Jolanta Naruševičiūtė visuomenei pristatė savo naują dainą, pasakojančią apie moters gyvenimą, kuriame svarbią vietą užima 30-metis Mantas Vygantas – jos partneris gyvenime ir scenoje.

Dainą „Aš noriu gyventi“ ir jos vaizdo klipą pristačiusi moteris pasakojo, jog būtent Mantas jai užgydė visas širdies žaizdas, todėl jo draugija Jolanta labai džiaugiasi.

„Daina parašyta specialiai man dar 2012 metais. Tai daina apie mano tuo metu komplikuotus santykius šeimoje. Dainos autorius yra tuo metu buvęs mano scenos partneris – Piotras Derevianko, su kuriuo pradėjome muzikinį gyvenimą Anglijoje nuo 2004 metų. Tai žmogus, kuris puikiai pažinojo mane ir mano šeimą bei mano tuometinį gyvenimą. Todėl ši daina iš mano realybės. Tik dabar išdrįsau įrašyti kūrinį profesionalioje studijoje ir tuo labai džiaugiuosi. Vaizdo klipas yra visiškai paprastas. Tiesiog toks, kokia aš esu pati. Aš tokia ir gyvenime. Kad jūs žinotumėte, kaip aš nemėgstu makiažo, blizgančių apdarų ir spaudžiančių batų. Daugelis išleidžia krūvą pinigų tam, kad įsiteigti žiūrovui. Bet tai ne man. Nepatinka man nudailintos fotosesijos, nepatinka man dirbtinumas. Aš visada už natūralumą ir nuoširdumą. Turbūt nėra baisiau, kai atlikėjo neįmanoma pažinti gatvėje, nes jis kitoks nei vaizdo klipuose“, – atskleidė pašnekovė.

Su šia daina kviečiu visus pasimetusius gyvenime suprasti, kad reikia gyventi taip, kaip noriu!

Anot Londono lietuvės, daina skirta žmonėms, atsidūrusiems gyvenimo kryžkelėje.

„Su šia daina kviečiu visus pasimetusius gyvenime suprasti, kad reikia gyventi taip, kaip noriu! Kad kiekvienas turi teisę mylėti, tikėti, nepasiduodi. Kad būtent kiekvienas turi gyventi su šypsena. Svarbiausia nebijoti keistis ir keisti“, – skatino Jolanta.

Pora gyvenime ir scenoje

Jolantos teigimu, ji su Mantu namuose yra pasiskirstę darbus, todėl didesnių konfliktų nekyla: „Mes su Mantu esame tokia klasikinė pora gyvenime. Pasiskirstę darbus be jokių diskusijų. Aš esu šeimyniškas žmogus. Virtuvė, buitis man patinka. Man tai nėra prievolė, tiesiog vadinami moteriški darbai yra mano stichija. Mantas namie atsakingas už visus techninius klausimus, kas susiję su muzika, socialiniais tinklais, reklama. Nes visi koncertinės aparatūros mygtukai tikrai ne man. Bet šeimoje tikrai vienas kitam esame ramstis. Juk būna dienų, kai esu pavargus, tai tada tiek Mantas, tiek mano vaikai yra didžiausi pagalbininkai. Aš tikrai gyvenu tobulą gyvenimą! Ir atsakysiu daugeliui komentatorių: tai nėra reklama, tai mūsų tikras gyvenimas.“

Atlikėja džiaugėsi, kad muzikinės pažiūros jų yra panašios, tačiau kartais ne visos mintys sutampa. „Mantui labiau patinka visi šiuolaikiniai remiksai, kompiuterinė muzika. Tai ką mėgsta jaunimas klubuose. Man atvirkščiai. Patinka klasika, patinka dainos su gyvais instrumentais, tiesiog alpstu dėl gitaros garsų! Todėl mums labai lengva dirbti scenoje. Aš turiu savo repertuarą, Mantas savo ir finale gaunasi puikus koncertinis dainų miksas“, – šyptelėjo ji.

Aš tikrai gyvenu tobulą gyvenimą! Ir atsakysiu daugeliui komentatorių: tai nėra reklama, tai mūsų tikras gyvenimas.

Jolanta su Mantu skaičiuoja jau 6 metus kartu. Per šį laiką jie nė karto nėra galvoję apie skyrybas, tačiau nesutarimų tikrai neišvengė.

„Net nežinau, kaip tie metai taip greitai prabėgo. Atrodo, kad kitokio gyvenimo net nebuvo. Kad tai tęsiasi amžinai. Vadinasi Manto atsiradimas, užgydė mano visas žaizdas. Jei pasakysiu, kad nebūna pas mus dūmų namuose, tai be abejo bus melas. Būna! Ne tik dūmų, bet ir žaibų! Tik jie labai trumpalaikiai. Gal koks vienas nekalbadienis buvo. Bet tikrai negalime gyventi tyloje ar pyktyje. Dažniausias susitaikymo meistras yra Mantas. Kaip ir ugnies įkūrėjas. Tik turi puikią savybę, kad tuoj pat permąsto ir atsiprašo. Netgi per tuos metus, tik keletas dienų buvo, kai buvome išsiskyrę dėl kelionių ar kažkokių būtinų reikalų. Bet temos apie skyrybas pas mus dar nebuvo, kad ir kokie žaibai namie trankytųsi“, – pasakojo moteris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sekmes

sekmes portretas
o cia tai meile, be jokiu isskaiciavimu, be jokiu cenzu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių