Lietuvos žvaigždės pasakė, ką galvoja apie naują T. Vidmanto filmą

  • Teksto dydis:

Kino ekranuose pasirodžius naujai režisieriaus Tado Vidmanto komedijai intriguojančiu pavadinimu „Lietuviški svingeriai“, joje apsilankiusios pramogų pasaulio garsenybės pasidalino pirmaisiais atsiliepimais.

Premjeros metu pirmą kartą filmą pamačiusi T. Vidmanto žmona Lina gyrė filmą dėl puikiai pavaizduoto realaus gyvenimo. „Lietuviški svingeriai“ yra komedija su labai gera doze humoro ir žmogiškų santykių. Trumpai tariant, filmas apie visus mus. Jame yra labai daug akimirkų iš mano gyvenimo. Žiūrovui bus itin lengva susitapatinti su filmo veikėjais“, – sakė Lina Vidmantė.

Filme pikantiškose scenose pasirodžiusios atlikėjos Ingos Valinskienės vaidybą įvertino jos vyras Arūnas Valinskas. „Filmas tikrai patiko. Ačiū. Eidamas į premjerą, buvau nusprendęs, kad jei Tadas Vidmantas parodys man dar nematytą Ingos Valinskienės pusę, samdysiu jį kaip gyvenimo būdo vadybininką. Matyt, kad taip ir reikės daryti“, – pasakojo A. Valinskas.

Komediją „Lietuviški svingeriai“ įvertino ir Tado kolegos iš kino industrijos – prodiuseriai Justina Ragauskaitė ir Mantvidas Žalėnas.

„Ir vėl man šis režisierius įrodo savo ne taip jau dažnai pasitaikančią meistrystę sukurti originalius, ryškius personažus, ką stebėtinai išpildo nepriekaištinga aktorių vaidyba. Filmas patiks visiems – ir ieškantiems pramogos, ir kažko tarp eilučių“, – įspūdžiais dalinosi J. Ragauskaitė.

„Tadas, kaip scenaristas, nuo filmo „3 milijonai eurų“ paaugo visa galva“, – lakoniškas buvo prodiuseris M. Žalėnas

Filmui pagyrų negailėjo jį pamatę komikai – Dominykas Klajumas, Paulius Ambrazevičius ir Mantas Katleris.

„Iš karto galiu pasakyti, kad „Lietuviški svingeriai“ man patiko labiau už „Tris milijonus eurų“. Šiame filme Tadas Vidmantas daugiau rizikuoja, knaibo tokias įdomesnes temas. Tai yra šiuo metu vienas ryškiausių komercinio kino autorių, kuris labai puikiai sugebėjo pagauti tai, ko nori žiūrovas“, – pasakojo D. Klajumas.

„Juokingiausia lietuviška komedija iš tų, kuriose nevaidinau. Jeigu skaičiuotume tas, kuriose vaidinau – irgi juokingiausia“, – sakė komikas, rašytojas ir laidų vedėjas P. Ambrazevičius.

„Trumpas komentaras būtų toks, kad tai yra geriausia lietuviška komedija per ilgą laiką“, – džiaugėsi M. Katleris.

Prie filmo garso takelio prisidėjęs atlikėjas Justinas Jarutis, filmą pamatęs išankstinės premjeros metu, susižavėjo pagrindinio vaidmens atlikėju aktoriumi Martynu Nedzinsku. „Tai tikrai kol kas geriausias Tado filmas. Martyno Nedzinsko vaidyba tiesiog nereali“, – sakė J. Jarutis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

w

w portretas
visi laukė sekso [ nors pusiau juodo ] . o ka gavo , - tarybini varianta ....

Zigmas

Zigmas portretas
Visiška nesąmonė.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių