„Lietuvos talentų“ superfinale Darvinas dainuos mirusiam tėčiui: nelaimė nutiko visai neseniai

Sekmadienio vakarą – didysis TV3 televizijos projekto „Lietuvos talentai“ superfinalas. 

Scenoje pasirodys ne tik aštuoni pirmųjų finalų metu daugiausiai žiūrovų balsų surinkę dalyviai, bet ir tie, kurie pelnė „auksinį mygtuką“. Vienas tokių – dainininku ir laidų vedėju svajojantis tapti Darvinas Tamulynas. Jis – drąsus, charizmatiškas ir sužavėjo laidos vedėjus Mindaugą Stasiulį ir Mindaugą Rainį taip, kad jie paspaudė „auksinį mygtuką“!

„Buvau pakylėtas – visiems linkiu šio jausmo“, – interviu sakė berniukas.

Ypač pelnytu „auksiniu mygtuku“ džiaugėsi Darvino mama. Moteris iš laimės apsiverkė – sūnaus sėkmė, nors ir laukta, buvo jai netikėta. „Į sūnaus dainavimą dedu labai daug vilčių. Darvinas lanko ir kitus būrelius, tačiau dainavimas jam patinka labiausiai. Tikiuosi, kad ateityje tai bus jo duona“, – sakė talentingo berniuko mama.

Į pasiruošimą superfinalui Darvinas žiūrėjo itin atsakingai. Berniukas įsitikinęs – kiek darbo įdėsi, tiek gausi ir atgal. Darvinas neslėpė, kad jį traukia televizija, kameros ir darbas scenoje.

Tėtis stebės iš dangaus, rojaus, balsuos už mane ir džiaugsis.

„Tikiu, kad esu talentingas. Jei treniruosiesi ir netinginiausi, visa tai atsipirks. Pasirodžiau trijų miestų eglutės įžiebimuose, visai neseniai vedžiau talentų renginį Palangoje. Iš tiesų, tai – labai sunkus, varginantis darbas, tačiau kartu ir smagus. Man labai patiko“, – sakė berniukas.

Darvinas tikino, kad visi dalyviai superfinale jam yra konkurentai, nuostabių talentų puoselėtojai. „Kiekvienais metais į projektą ateina vis daugiau žmonių ir parodo savo talentus. Visi man yra konkurentai, tačiau kartu ir draugai. Tikiuosi, kad kartu gerai praleisime laiką“, – sakė dainuojantis berniukas.

Deja, prieš išsvajotą „Lietuvos talentų“ superfinalą Darvino šeimoje nutiko nelaimė. Visiškai netikėtai prieš keletą savaičių mirė berniuko tėtis... „Sužinojau tai grįžęs iš muzikos pamokų. Labai liūdna žinia... Bet tikiu, kas jis bus su manimi per superfinalą. Tėtis stebės iš dangaus, rojaus, balsuos už mane ir džiaugsis“, – įsitikinęs projekto dalyvis.

Tuo įsitikinusi ir Darvino mama: „Mes visi tikime, kad tėtis matys projektą. Sunku apie tai kalbėti, labai labai gaila. Pradžioje buvo labai sudėtinga, tačiau dabar džiaugiuosi, kad sūnus nenutraukia savo veiklų. Stengiamės ir toliau gyventi įprastu ritmu. Neturime, kada liūdėti – Darvinas labai laukia superfinalo. O kur dar visi kiti užsiėmimai, būreliai... Darvinas nori, kad tėtis juo didžiuotųsi, todėl labai stengiasi.“

„Lietuvos talentai“ – sekmadienį 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

-

- portretas
Buki tėvai, suteikdami sūnui anglosaksišką pavardę kaip vardą. Nors lietuvaičiai yra tiek paveikti vakarietiško materializmo, jog tėvo netektis su džiugesiu panaudojama kaip emocinė manipuliacija prieš komisiją ir žiūrovus, jei tik tas padėtų laimėti "project'ą" ir kickstartint'ų karjerą sheu-biznyje. Aš tokį išsivėpėlį vaikį kaip tik nusodinčiau ir neleisčiau laimėti. Verčiau kuriam laikui atsidėtų poreikį būti ant scenos, o pagedėtų ir dvasiškai ugdytųsi. Antraip vaikas yra mokomas pasipelnyti iš tragedijos ir manipuliuoti jausmais. Kitaip sakant, auginamas būti psichopatu.

O

O portretas
mirusio vyro žmona tokia ryški ir džiaugsminga!

Be komentaru

Be komentaru portretas
Nesenai mirė tėvas o vietoj gedulo jis trauks dainas. Baisu kaip nieko švento nebeliko. Beto iškreiptas žmonių tikejimas jau nusprendė už Dievą kur tas tėvas yra danguje ar pragare. Žmonės dedasi aukštesni ir už Dievą.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių