Lietuviškoji Kim Kardashian pribloškė naujais pokyčiais

  • Teksto dydis:

Lietuviškąja Kim Kardashian praminta Justina Globienė – JustINKa savo socialiniuose tinkluose pasidalino naujais savo išvaizdos pokyčiais, kurie žinomą moterį privertė patirtį tokį skausmą, kokio iki šiol ji nejuto.

Visgi su savo gerbėjais išskirtiniais kadrais pasidalinusi dainininkė ir grožio ekspertė pripažįsta – pagaliau išsipildė jos viso gyvenimo svajonė.

“Nebijosiu kritikų ir pripažinsiu, kad esu šiek tiek išprotėjusi dėl tatuiruočių. Dabar nusprendžiau jomis papuošti visą savo nugarą. Neslėpsiu, skausmui esu pakanti, tačiau atliekant tokią didelę tatuiruotę, kelis kartus maniau, kad nualpsiu. Skausmas buvo milžiniškas, tačiau rezultatas pranoko visus lūkesčius”, - įspūdžiais dalinasi J. Globienė.

Pirmąją savo tatuiruotę lietuviškoji Kim Kardashian pasidarė vos keturiolikos, slapta nuo tėvų. Pasak žinomos moters, būtent tuomet ji ir įgijo lengvą priklausomybę kūno piešiniams. Dabar dėl savo grožio procedūrų ir plastinių kūno operacijų lyginama su garsiąja Kim Kardashian, J. Globienė tikina esanti net įdomesnė už užsienio įžymybę: “Tikrai manau, kad ne tik mano asmenybės, bet ir dailių kūno piešinių Kim man pavydėtų. Visai netolimoje ateityje ketinu dar kartą pasitobulinti savo užpakaliuką. Tačiau kol niekas tiksliai nesuplanuota, per daug atvirauti nenorėčiau.”

J. Globienė dėl savo išskirtinumo visai neseniai buvo pakviesta tapti modeliu garsiame “The Great British Tattoo Show” renginyje. JustINKa tikina likusi nustebusi, kiek žmonių norėjo kartu nusifotografuoti šalia jos ir jos tatuiruočių meistro: “Tatuiruotę keletą valandų man darė mano vienas mylimiausių tatuiruočių meistrų – Žydrūnas Vainauskas. Jis pasiūlė man keletą idėjų, kurios visiškai atspindėjo mane. O kai piešiniai atsidūrė ant mano kūno, renginyje atsirado daugybė norinčių kartu nusifotografuoti, visi žavėjosi atliktu darbu. Ž. Vainausku galiu pasitikėti aklai – jis savo srities profesionalas. O vos įsidėjusi savo nuotrauką į socialinius tinklus iškart sulaukiau krūvos žinučių su įvairiausiais klausimais. Man patinka stebinti aplinkinius savo pokyčiais, tad pažadu, kad tai ne paskutinis kartas, kai matote mane kitokią.”



NAUJAUSI KOMENTARAI

Naktis

Naktis portretas
Nugaros riebalas jau krenta

Xe, xe, xe,xe

Xe, xe, xe,xe portretas
Kaip ji atrodys ka jai bus 55, susiraukšlėjus rašaluota lupena... ? Ar ji žada nesulaukti tiek?

AAA

AAA portretas
Iš Vakarų atėjęs laukinių žmonių "menas". Lietuviams tai niekados nebuvo būdinga. Bet kadangi TENAI tai daroma, tai ir mes nenorime atsilikti nuo kvailybių:(
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių