„Lemon Joy“ jubiliejinio turo koncertuose temperatūra matuojama gerbėjų meile

  • Teksto dydis:

Liko tik du susitikimai su gerbėjais 25-erius metus švenčiančios grupės „Lemon Joy“ koncertų ture.

Kovo 1 dieną pradėję gastroles muzikantai su koncertais jau aplankė penkis miestus – Alytų, Šiaulius, Vilnių, Kauną, Marijampolę. Liko surengti du paskutinius pasirodymus – poryt Panevėžyje „Cido“ arenoje ir balandžio 6 dieną Palangos koncertų salėje.

„Kai keliavom į pirmą koncertą Alytuje, siautė pūga ir temperatūra buvo minusinė“, – prisimena „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas. „Po savaitės Šiauliuose kelionės išbandymu tapo vėtra. O praėjusį savaitgalį, kai važiavom į Marijampolę, pro langus jau buvo žalios spalvos, termometras rodė +11. Smagu stebėti į Lietuvą sugrįžtantį pavasarį!“

Tačiau, pasak jo, nepaisant permainingų Lietuvos orų, vienas dalykas yra stabilus – gerbėjai koncertuose grupę visur priima labai šiltai ir būtent šia meile ir matuojami „Lemon Joy“ koncertai. Malonios staigmenos muzikantai sulaukė ir per kol kas paskutinį turo koncertą praėjusį savaitgalį Marijampolės kultūros centre, kai po dainos „Willkommen“ į sceną užlipo mergina su dėže torto ir įteikė jį grupei. „Koks gi gimtadienis be torto“, – po koncerto šypsojosi muzikantai.

Iš viso „Lemon Joy 25“ ture įvyks septyni koncertai, juose laukiama per dešimt tūkstančių žiūrovų. Didžiausias šio turo pasirodymas įvyko Vilniuje, kur „Compensos“ koncertų salėje susirinko apie tris tūkstančius žiūrovų. Į šio turo koncertus grupė vyksta su savo garso ir šviesos įranga. Pasirodymo programa – beveik dviejų valandų trukmės. Joje žymiausios grupės dainos „Kažkada“, „Mylėt tave taip beprotiška ir keista“, „Karolis“, „Balta meilė“, „Be atšvaitų“ ir seniau skambėję, pasiilgti kūriniai „Glostyk“, „Žaidimas“, „Daktaras“, „1000 kelių į šviesą“, „Viskuo tikiu“.

Specialiai šiam turui „Lemon Joy“ kartu su muzikos leidybos kompanija M.P.3 išleido riboto tiražo savo svarbiausių dainų albumo „S“ kompaktinę plokštelę, kuri tapo itin populiariu suvenyru. Šio albumo leidybą parėmė asociacija LATGA. Šventinių koncertų metu skamba didžioji dalis šio rinktinio albumo kūrinių, tarp jų ir šiemet įrašyta nauja daina „Tavo rytojus“. Jau šį šeštadienį šventinę „Lemon Joy“ programą išgirs Panevėžio klausytojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių