Laisvės TV pristato: pokalbis su N. Bierancu (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

„Laikykitės ten pokalbiuose“ vieši fotografas, šokėjas, influenceris ir sparčiai auganti „Instagram“ žvaigždė Naglis Bierancas. Pokalbis apie vaikystę, šokius, instagramo šlovę ir dar daugiau.

– Nagli, jūs dėl tam tikrų priežasčių vaikystėje buvote pasidaręs žmogaus dydžio lėlę. Taip man pranešė šaltiniai. Kodėl?

– Dėl to, kad paguldyti ją ant asfalto ir žiūrėti už krūmų, kaip reaguoja žmonės važiuodami automobiliais.

– Kurie pervažiuoja tą lėlę?

– Buvo, kad pervažiavo. Buvo atvejis, kai jos nepervažiavo, bet mašina sustojo, pastovėjo ir nuvažiavo. Žmonės dažniausiai stabdydavo, nes tai buvo iš rūbų padaryta realaus žmogaus dydžio lėlė. Uždėtas gobtuvas, veido nesimato, ant šono toks pakritęs guli. Dažniausiai žmonės sustabdydavo, išlipdavo, nežinau, kas ten būdavo, bet mes tada jau bėgdavom. Jei jau pradėdavo žmonės žvalgytis, tai būdavo lekiam. Tai toks būdavo mūsų vaikiškas smagus adrenalinas.

– Jums smagus, o apie kitus jūs negalvojate?

– Jiems irgi adrenalinas, gal jau nebe toks smagus. Aš įsivaizduoju, kad tas žmogus, kuris pervažiavo sustojo ir nuvažiavo iki šios dienos dar labai graužiasi.

– Jeigu jūs netyčia mus žiūrite, čia kur buvo?

– Tauragės rajone, Žygaičių kaime.

– Uoj, tai čia antiskalūninkų kaimas. Tai jūs prieš skalūnus?

– Aš jau ten nebegyvenu, tai man jau nebesvarbu.

– Tai gerai, jei jūs Žygaičių kaime prieš kiek? 20?

– Ne, daugiau, prieš 23-24 metus.

– Tai jeigu jūs Žygaičių kaime prieš 23 metus pervažiavote žmogų ir nuvažiavote arba žinote, kas pervažiavo žmogų ir nuvažiavo, tai viskas normaliai, čia Naglimantas juokavo.

– Taip, buvo labai smagu. Paskui mes perėjome prie malkų. Lėlė jau taip nebedžiugino, tada mes išdėliojom malkas. Bet po vieno tokio vakaro supratom, kad tai nelabai toks smagus žaidimas, nes mašinos kai trenkdavosi, jos šiek tiek apsigadindavo.

– O jūs turėjot normalių žaidimų augdamas?

– Turėjom, turėjom 12 pagaliukų.

– Nagli, bet jūs daugumoje savo interviu pasakojate, koks jūs vargšas buvot…

– Čia jie taip rašo, man tai gerai buvo.

– Ne, aš ne apie pinigus kalbu. Vargšas, kad jus vos neištrėmė į Vilnių, per prievartą į baleto mokyklą. Bet man pasakojo kažkaip kitaip.

– Taip, galėčiau pasakyti, kad tai buvo per prievartą. 

– Sakoma, kad nuo 4 metų jūs stebėjote balerinas ir vis klausinėjote, ar berniukai gali būti balerinos. Tai kažkaip nesueina čia galai.

– Man buvo įdomu, ar jie gali būt, bet tai nereiškia, kad aš noriu.

Visą pokalbį žiūrėkite čia:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių