Laidoje „Labas rytas, Lietuva“ – pokyčiai: nebelieka U. Siparės

LRT Naujienų tarnybos reporterė Audra Avižiūtė laidos „Labas rytas, Lietuva“ žiūrovams yra jau gerai pažįstamas veidas, tačiau nuo vasario pradžios reporterės vietą iškeis į laidos vedėjos kėdę. A. Avižiūtė pakeis daugiametę laidos vedėją Ugnę Siparę.

„Nemeluosiu – tikrai jaudinuosi, bet kartu ir nekantrauju. LRT pradėjau dirbti, kai „Labas rytas, Lietuva“ vedė Eglė Daugėlaitė, vėliau estafetę perėmė Ugnė, dabar ji tenka man. Iš abiejų per septynerius metus LRT išmokau labai daug – tikiuosi, šią ir visas kitas įgytas patirtis sklandžiai galėsiu pritaikyti. Nors iš prigimties esu pelėda, keltis anksti nebus naujiena – tą dariau apžvelgdama spaudą, darau ir dabar, ruošdamasi socialinių tinklų apžvalgoms. Tikiuosi ir toliau padėti žiūrovams rytą pradėti žvaliai ir sklandžiai“, – teigia naujoji „Labas rytas, Lietuva“ vedėja A. Avižiūtė.

U. Siparė LRT Naujienų tarnyboje dirbo 13 metų. Per šį laikotarpį ji išbandė ne vieną poziciją: rengė reportažus, vedė „Panoramą“, skaitė naujienas „Žiniose“. Nuo 2010-ųjų LRT besidarbuojanti Ugnė pastaraisiais metais kartu su kolega Ignu Krupavičiumi vedė laidą „Labas rytas, Lietuva“, kurioje pakeitė motinystės atostogų išėjusią kolegę E. Daugėlaitę.

Visada sakiau, kad man nepatinka per ilgai užsibūti komforto zonoje, nereikia leisti sau jaustis patogiai, nes kitaip mes sustojame.

„Sakoma, kad darbą reikia keisti kas septynerius metus. Aš to nedariau 13 metų! Per šiuos metus save išbandžiau įvairiose pozicijose – išsinešu neįkainojamą patirtį. Visada sakiau, kad man nepatinka per ilgai užsibūti komforto zonoje, nereikia leisti sau jaustis patogiai, nes kitaip mes sustojame. Noriu išbandyti save, pritaikyti savo žinias ir kitose veiklose. Neplanuoju pabėgti toli nuo eterio, bet savo žinias pritaikysiu ir darbui už eterio, kas lieka nematoma žiūrovui“, – teigia U. Siparė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Avižiūtė šimtą kartų gražesnė , kuklesnė , santuresnė , spirgės nuolatiniai cypavimai ir žvengimai pabodo .

ciocė

ciocė portretas
jauna, čėpianti, persistengusi su veido gražinimu moteris. nemalonu nei matyti nei girdėti. Tegu gyvena laimingai, nežmėžuodama ekrane

Julijonas

Julijonas portretas
O ji man nepatiko. Kažkokia nenatūrali.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių