L. Suodaitis verčia kortas: pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas

  • Teksto dydis:

Praėjus dviem savaitėms po Suodaičių namuose vykusio konflikto, kai galimai buvo panaudotas smurtas artimoje aplinkoje, LNK televizijos laidoje „Labas vakaras, Lietuva“ antradienį apsilankęs Laurynas Suodaitis atskleidė dar daugiau to šeimai lemtingo vakaro detalių. 

„Buvau pripažintas nukentėjusiuoju – lygiai dėl to paties, dėl ko buvau apkaltintas pats, smurto artimoje aplinkoje. <...> Skirtumas nuo mano išvykimo iš namų iki tol, kol policininkai atvyko į mūsų namus, buvo dvi valandos. <...> Tikėjausi, kad nueisime tuo keliu, bet kai suvokiau, kad namuose yra pareigūnai, nuvažiavau į ligoninę. Važiavimas į ligoninę buvo būdas apsidrausti. Pirmiausiai susimokėjau už tai, kad pasidaryčiau kraujo tyrimą nustatyti blaivumui. Tokio lygio konfliktas mūsų namuose įvyko pirmą kartą. Tad dabar pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą ir iš mano pusės“, – pasakojo L. Suodaitis laidoje. 

Kai žurnalistai pasiteiravo, ar ant L. Suodaičio kūno yra smurto žymių, vyras prasitarė, kad jei jų nebūtų, ikiteisminis tyrimas nebūtų pradėtas.

Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė portalui kauno.diena.lt  antradienio pavakare  informacijos apie pradėtą ikiteisminį tyrimą negalėjo nei patvirtinti, nei paneigti. Ji pažadėjo, kad rytoj (balandžio 19 d.) atsakys į klausimą apie ikiteisminį tyrimą pagal L. Suodaičio pareiškimą.  

Iki tol viešoje erdvėje buvo kalbama tik apie šio vyro galimą smurtą prieš sutuoktinę Viktoriją Siegel.

I. Gelūno/BNS nuotr.

Primename, kad konfliktas tarp V. Siegel ir L. Suodaičio įvyko balandžio 4 d. apie 21.49 val. jų namuose. Policija pranešė, kad gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis buvo patekęs į areštinę. Iš jos jis buvo paleistas balandžio 5 d. po pietų. Išėjęs iš areštinės  vyras  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės tada pasakojo pasakojo L. Suodaitis.

Jis neseniai pasirodžiusioje Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ atvirai papasakojo, kokie buvo tris metus trukę santykiai su žmona.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O kur Pikulė?

Santa Barbara

Santa Barbara portretas
Laukiame gražios kovos, prašome nemažinti įtampos. Tautai reikia daugiau reginių, daugiau kraujo.

Taigis taigis

Taigis taigis portretas
Jo, barakudų daugėja. Bardako tiap pat...
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių