L. Suodaitis – apie pasimatymą su sūnumi: neapsieinama be manipuliacijų

  • Teksto dydis:

Viktorijos Siegel-Suodaitės ir jos vyro Lauryno Suodaičio konfliktas įgauna pagreitį. Antradienio vakarą L. Suodaitis savo instagramo paskyroje pranešė, kad sulaukė džiugios žinios iš Vaiko teisių tarnybos – jam atsirado galimybė pasimatyti su sūnumi.

„Nuotaika šiandien šiek tiek geresnė, nes, panašu, kad jau rytoj pavyks su sūnumi susimatyti. Už tai tikrai nuoširdžiai ačiū Vilniaus vaiko teisių apsaugos tarnybos pareigūnams, kurie įsitraukė į procesą ir sakė, kad pabandys padėti užtikrinti lygiai tokias pačias teises matytis su sūnumi, kokias turi ir motina. Bet, nors jie šiandien ir padavė savo rekomendacijas, kad nėra jokių prielaidų man neleisti matytis su sūnumi, mano kita pusė ir jos advokatai, panašu, užsiiminėja manipuliacijomis.

Kaip ir minėjau penktadienį, į darbo pabaigą advokatai kreipėsi į Vaiko teisių tarnybą, motyvuodami prašymu nustatyti susitikimų tvarką, bet, aš kaip ir minėjau, panašu, kad nebuvo iš tikrųjų šitas tikslas. Penktadienį rašte buvo nurodyta, kad jie mato riziką mano ilgalaikiams susitikimams su sūnumi dėl to, kad jis yra prisirišęs prie motinos ir mano susitikimai su juo gali daryti įtaką vaiko psichikai. Tie žmonės, kurie sekė gyvenimą instagrame, turbūt pamena, kad prieš tris savaites išvyka penkioms dienoms į Italiją to žmogaus, kuris teigia apie prisirišimą, kažkaip psichikai nepakenkė ir apie tai galvota nebuvo.

Kad ir kiek dalijamasi mamiškais džiaugsmais, panašu, kad vaiką bandoma įstatyti į įrankio rolę.

Tai nors Vaiko teisių tarnyba šiandien pasakė, kad nėra jokių prielaidų riboti mano susitikimus su vaiku ir aš turiu lygiai tokią pat teisę ir pareigą su juo matytis, bet ir vėl neišvengėme versijų pasistumdymų tarp advokatų. Pirmiausiai – rytoj trims valandoms leisti susitikti Vaiko teisių apsaugos tarnybos patalpose, paskui staiga pasikeitė versija ir darbo dienos vidury dviem valandoms leisti išeiti į parką pasivaikščioti ir tai, įdedant auklę arba, kaip jie parašė, motinos mamą. Žodžiu, neapsieinama be manipuliacijų šituo klausimu. Kad ir kiek dalijamasi mamiškais džiaugsmais, panašu, kad vaiką bandoma įstatyti į įrankio rolę. Tas yra baisu, bet aš tikiu, kad praeis tas laikotarpis. Kažkaip duoda vilties ir man šitoje situacijoje, kad jau rytoj pasimatysim. Toks užkilo jaudulys kaip tada, kai mes pirmą kartą su juo susitikom. Dar vakar video pažiūrėjau, tai maniau, kad širdis susprogs, bet taip kažkam yra geriau“, – teigė L. Suodaitis.

Primename, kad santykių krizę dėl galimo vyro smurto išgyvenanti nuomonės formuotoja V. Siegel-Suodaitė savo instagramo paskyroje antradienį pasidalijo jautriu įrašu.

Balandžio 11 d. socialiniame tinkle V. Siegel-Suodaitė įkėlė įrašą apie tai, kad jos mažylis pirmą kartą savarankiškai atsisėdo.

„Noriu pasidalyti mamišku džiaugsmu, kas man per šias Velykas kėlė džiaugsmą! Ogi, mažylis pirmą kartą balandžio 9 dieną tvirtai ir savarankiškai pats atsisėdo! Koks jis šaunuolis!“ – džiaugėsi nuomonės formuotoja.

Kaip jau rašyta, policija pranešė, kad balandžio 4 d., antradienį, apie 21.49 val., gautas pranešimas apie tai, jog Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis iš areštinės buvo paleistas trečiadienį po pietų. Iš jos išėjęs jis  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės trečiadienį pasakojo pasakojo L. Suodaitis.

Balandžio 8 d., šeštadienio vakarą, situaciją pakomentavo ir pati V. Siegel-Suodaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko

Nieko portretas
Keisto ruske ir YRA ruske..slyksti arkliagalve O ,cia visiem suodaiciam PAMOKA.NES va tokios uzmauna savo boslika ant akiu ,prisidaro VAIKU ir gyvena nuomoniu formuotojos ANKSCIAU KITAIP JOS VADINOSI!!!

o tai kiek

o tai kiek portretas
kartu tai fifai reikia keisti vaiko pampersus, ar jau visiems paskelbta, slyksti ziurke, nebutu ruske

Kai vietoj galvos puodyne

Kai vietoj galvos puodyne portretas
Na atsitiko tai, kas ir turejo atsitikti. Kai vyrui vietoj galvos puodyne, tai tegu neverkslena, o susitaiko su karciomis pasekmemis. Juk buvo aisku kas per paukstis ta siegel, reikejo begti kuo toliau nuo jos, o nesusisaistyti vedybomis ir dar vaikais. Dabar liks ir be sunaus, ir be pacios, ir be namu bei turtu, kuriuos savo rankomis ir protu uzdirbo, viskas atiteks tai "nuomones formuotojai".
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių