L. Suodaičio reakcija į V. Siegel draugės žinutę: nesidarykite sau reitingų

  • Teksto dydis:

Penktadienį Viktorijos Siegel draugė Aušrinė Ugianskienė paskelbė žinią, kad palaikos nuomonės formuotoją V. Siegel. Netrukus į tai sureagavo ir Viktorijos vyras Laurynas Suodaitis.

L. Suodaitis prakalbo apie šeimos tragediją, V. Siegel bičiulių daromus reitingus.

 „Juodžiausia gyvenimo savaitė, na, bent jau darbo savaitė, eina į pabaigą.  Kai kam ji tik prasideda. Jau tendencija matosi nuo vakar ir šiandien jau pora ponių pasidalijo viską žinančios apie situaciją, dramomis su patosais. Ant manęs jūs kraukite, ką norite, tikrieji veidai man pasimatė dar geriau. Bet jūs pakrapštykite tuos paskutinius sąžinės trupinius ir nesidarykite sau reitingų iš svetimos šeimos nelaimės, ypač kurioje yra mažamečiai vaikai.

Vakar vyravau areštinės fone bandant į neigiamą foną pastatyti, šiandien matau, kad jau vyrauju kardomosios priemonės fone, norint sukelti prielaidas mano kaltei. Tiems, kas ne visai susigaudo šiame procese, į kurį patenka žmonės tokie kaip aš, tiek areštinė, tiek kardomoji priemonė yra neatsiejami proceso dalykai. Teismas skiria kardomąją priemonę tam, kad kažkokia konfrontacija tarp žmonių, tarp kurių yra užvesta byla, nepakenktų tyrimui. Pagal man pritaikytą kardomąją priemonę aš negaliu matytis su savo antrąja puse, gyventi ir priartėti arčiau kaip 50 metrų. Ši kardomoji priemonė man leidžia matytis su mano vaikais. Ne tik turiu teisę tai daryti, bet ir pareigą“, – teigė L. Suodaitis.

Kai kam vyras pasiūlė pagalvoti, ar jų veiksmai duos naudos.

„Toms ponioms, kurios planuoja dalytis nušlifuotais tekstais su nuosavais tyrimais, nuosavais nuosprendžiais ir išgalvotais faktais, siūlau labai pagalvoti, ar šitas dalyvavimas jums atneš tuos reitingus, sekėjus ir šlovę, kuri bus pastatyta ant šeimos tragedijos. Šį darbą atlieka teisėsauga. Jūsų šis darbas yra absoliučiai nereikalingas. Šiandien su advokatu dar dėjome pastangas, kad rastume kompromisą su kita puse ir jos gynėjais, kad aš turėčiau galimybę per šventes pamatyti mažių. Deja, nei antra pusė, nei jos gynėja tokios galimybės man nesuteikė. Žiauriai gaila mažiaus, matau, kad šia korta dabar ir bus žaidžiama. Į skaudžiausią vietą. Gražių švenčių visiems“, – instagrame pareiškė L. Suodaitis.

Trečiadienio pavakarę Vilniaus apylinkės prokuratūra išplatino pranešimą spaudai, kuriame rašoma, kad šiam ikiteisminiam tyrimui dėl, kaip įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui vadovauja Vilniaus apylinkės prokuratūros prokuroras.

Šiuo metu atliekami būtini tyrimui veiksmai, renkami reikšmingi duomenys, siekiant išsiaiškinti įvykio aplinkybes.

Įtarimai dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui pareikšti galimai smurtavusiam vyrui. Jis po apklausos iš areštinės buvo paleistas. Vilniaus regiono apylinkės teismo Vilniaus rajono rūmai tenkino prokuroro prašymą ir įtariamajam skyrė kardomąją priemonę – įpareigojimą du mėnesius gyventi atskirai nuo nukentėjusiosios V. Siegel-Suodaitės.

Priminsime, kad policija pranešė, jog  antradienį apie 21.49 val. gautas pranešimas apie tai, kad  Vilniaus rajone, Geležų kaime, vyko konfliktas. Į įvykio vietą atvyko pareigūnai ir medikai. Teigta, kad per konfliktą namuose vyras, gimęs 1990 metais, smurtavo prieš moterį, gimusią 1994 metais.

L. Suodaitis iš areštinės buvo paleistas trečiadienį po pietų. Iš jos išėjęs jis  savo kaltę griežtai neigė.

„Noriu pasakyti, kad savo žmonos nesu gyvenime ranka lietęs. Sau nesu leidęs jai net šiurkštesnio žodžio pasakyti. Gaila, kad mūsų šeima pateko į tokią situaciją, labai gaila vaikų, kurių pasiilgau. Anksčiau su žmona turėdavome išradingesnių būdų jūsų dėmesiui gauti“, – žurnalistams šalia areštinės trečiadienį pasakojo pasakojo L. Suodaitis.


 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyrai pūskit bb

Vyrai pūskit bb portretas
Siegelienei naujo jobario reiks!

Papų ir subinių jaunoji karta!

Papų ir subinių jaunoji karta! portretas
Liejas ašaros upeliais :))), svarbu biznis eina!

Jeigu jau tokia drama

Jeigu jau tokia drama portretas
Tai gal bent melynes nuotrauka pridetu. O jei tokios nera, gal bent i siena trintelti galetu kad butu - dalis patiketu. Plepalai ir tiek.
VISI KOMENTARAI 57

Galerijos

Daugiau straipsnių