L. Paksienės gyvenime – naujas etapas

  • Teksto dydis:

Neurologas iš Estijos Anatolijus yra vadinamas ateities gydytoju – medikas įsitikinęs, kad skausmą įvairiose kūno vietose sukelia neišspręstos mūsų problemos. TV3 laidos „Kelionė pas šamaną“ komandai pavyko prisikalbinti gydytoją, kuris gimtojoje Estijoje vadinamas Laimės gydytoju, dienai atvykti į Lietuvą. Išskirtinis pokalbis ir gydytojo susitikimas su aktore Daiva Tamošiūnaite ir Laimos Paksienės pasakojimas apie naują gyvenimo etapą – jau šį ketvirtadienį 20.00 val. per TV3.

Savo pacientams skausmo ir kitų negalavimų daktaras padeda atsikratyti ne vaistais, o  psichoterapiškai drauge su pacientu bandydamas išsiaiškinti, kokie neišspręsti konfliktai, finansinės problemos kamuoja žmogų. „Mano tikslas – kad žmogus iš kabineto išeitų atsikratęs skausmo“, – sako gydytojas.

TV3 žiūrovai išvys gydytojo susitikimą su televizijos laidų vedėja, serialo „Moterų laimė“ aktore D. Tamošiūnaite. Beje, kita laidos „Kelionė pas šamaną“ heroje turėjo tapti Laima Paksienė. „Ilgą laiką nebendravusi su žiniasklaida, ponia Laima, išgirdusi pasiūlymą susitikti su Laimės daktaru vadinamu mediku iš Estijos, iškėlė sąlygą – kartu su ja filmuosis draugė. Savo motyvų L. Paksienė nepaaiškino, tačiau vos prasidėjus laidos filmavimui išgirdusi mediko komentarą, kad ji atrodo įsitempusi, staiga pakeitė nuomonę ir filmuotis nebepanoro“, – atskleidžia laidos kūrėjai.

Tiesa, L. Paksienė sutiko duoti interviu apie dabartinį savo gyvenimą laidai „Kelionė pas šamaną“. Buvusi pirmoji šalies dama ketvirtadienį 20.00 val. papasakos, kad neseniai savo paslaptingosios draugės dėka atrado naują tikėjimą, kurį pati vadina Šviesos tinklu. Viena arba su bendraminčiais L. Paksienė kasdien po kelias valandas medituoja. „Jaučiu kaip į mane srūva dieviškoji energija, Žemę apgaubia šviesos spinduliai, jie sudaro šviesos tinklą. Tikiu, kad toks tinklas yra“, – atviraus L. Paksienė.

Moteris primygtinai piršo naująją meditaciją ir laidos „Kelionė pas šamaną“ prodiuserei, žurnalistei Jurgai Gusarovienei. Seansas vyko Paksų namų svetainėje, jį vedė pati L. Paksienė. Ką apie naują tikėjimą mano ponios Laimos vyras? Atviras interviu – šį ketvirtadienį 20.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atgailaukime visi

Atgailaukime visi portretas
Visi, kas esame buvę Merkinės piramidėje,kuri pateikta ,kaip saldainis, o viduje visiška nematoma, bet reali tamsa. Apie tamsą pagal paiešką paskaitykime : raktas: merkines piramidė velnių namai šiuose puslapiuose: dvasios aidai, maištinga siela,merkines bažnycia komentaruose, kur dar yra likę povyliaus melo citatos,kurios buvo jo rastuose,dabar panaikintuose dėl dezinformacijos juose, neatitikimo ,melo apie sveto galą , titanus ir kitus kliedesius.

Piramidės demonai

Piramidės demonai portretas
Apsedo tikrai. Va,kas atsitinka, kai išsižadame savo bažnycių, lakstome paskui šamanus raganius. Laimue, bent bibliją ,kbk perskaitykite.

a

a portretas
Jo,nera moteriškei ką veikti..:)))
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių