L. Asadauskaitės triumfas abejingų nepaliko: socialiniuose tinkluose plinta sidabrinės herojės memai

  • Teksto dydis:

Nors Tokijo olimpinės žaidynės jau pasibaigė, ilgai laukto sporto renginio atgarsiai netyla. Penktadienį šventę Lietuvai padovanojusi Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė išlaisvino ir interneto pokštininkų fantaziją.

Pastarosiomis dienomis socialiniuose tinkluose plinta L. Asadauskaitės triumfo akimirkų įkvėpti memai, kurie nepalieka abejingų. Memus publikuojanti „Instagram“ paskyra „aletumeme“ fiksuoja tūkstančius mygtuko „patinka“ paspaudimų.

Memams buvo pasitelkiamos emocingo penkiakovininkės finišo ir apdovanojimų akimirkos. Juokauta ir apie tai, jog iškovotas sidabras Lietuvai yra vienintelis medalis, kuris lietuviams yra brangesnis už šimtus JAV ir Kinijos laimėtų apdovanojimų.

Olimpinių žaidynių metu daugybė memų buvo sukurta ir apie kitus olimpiečius. Besibaigiant žaidynėms bene daugiausiai dėmesio tarptautiniu lygiu sulaukė L. Asadauskaitės varžovės iš Vokietijos nesėkmė su žirgu.

Olimpinės žaidynės savaitgalį memų kūrėjams nebuvo vienintelė sporto aktualija – pro „aletumeme“ akis jiems nepraslydo ir emocingos Lionelio Messi atsisveikinimo su „Barcelona“ akimirkos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

Vytautas portretas
Taigi jau apdovanota, gal nereikia nuopelnų "persaldinti", čia gi jos darbas, kurį ji atliko puikiai, kaip ir daro daugelis Lietuvos žmonių ir negauna jokių apdovanojimų

ALGIS

ALGIS portretas
Turi būti apdovanota O R D I N U .
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių