L. Adomaičio įspūdžiai iš Fuerteventūros: teko pabuvoti ežero dugne

Dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis savo socialiniame tinkle pasidalino pikantišku reportažu iš naujausio savo vaizdo klipo „Šviesa spindės tamsoje“ užkulisių. Fuerteventūros saloje vykusio filmavimo metu atlikėjui teko lankytis ežero dugne, filmavimo vieta dalintis su laukinėmis ožkomis miestelio centre, o savo smuiko dėklą aukoti vardan gerų kadrų.

L. Adomaičio vaizdo klipo kūrybinės virtuvės siužete žiūrovai turės progą „pakeliauti“ po šią įstabaus grožio Ispanijos salą, o taip pat pamatys, kaip filmavimo komandai siaurais kalnų serpantinais teko prasilenkinėti su kitais automobiliais, kovoti su netikėtai užklupusia liūtimi ir daugybę kitų nuotykių.

„Draugai, pagaliau dalinuosi pilnai sumontuota medžiaga iš vaizdo klipo „Šviesa spindės tamsoje“ filmavimo aikštelės. Jei tai galima pavadinti aikštele, žinoma. Juk filmuota buvo visoje Fuerteventūros saloje – kalnuose ir šalia vandenyno, danguje ir ant žemės, netgi išdžiūvusio ežero dugne. Žinote, visuomet svarbiausia yra galutinis rezultatas, tačiau sutiksite su manimi, kad užkulisiai ir filmavimo virtuvė taip pat turi savito žavesio“, – mintimis socialinio tinklo „Facebook“ įraše dalinosi L. Adomaitis.

Linas nepraleido progos padėkoti įspūdingą vaizdo klipą įamžinusiam operatoriui Remigijui Veličkai, nepabijojusiam leistis į nutrūktgalviškus nuotykius kartu su vienu žymiausių Lietuvos atlikėjų.

„Aš toks dėkingas savo geram draugui ir nepabijosiu pagirti – vienam geriausių vaizdo operatorių – Remigijui Veličkai už tai, kad jis pasinėrė į avantiūrą su manimi šioje nuostabioje saloje, atsigabeno geriausią šiuolaikinę techniką ir, kaip pats sakė: „Linai, mes turime medžiagos keliems klipams į priekį!“ – rašė L. Adomaitis.

„Būsiu atviras, kad kelių klipų nebus, tačiau atrinkome auksinius kadrus šiai vienintelei dainai. Man teko su smuiku stovėti net ir ant 600 metrų skardžio, kur apačioj nieko tokio, tik vienas didžiausių pasaulyje vandenynų ir tiek. Prisipažinsiu, kad ne kiekvienas turistas pamatys tokius Fuerteventūros kadrus, kuriuos mes užfiksavome vaizdo medžiagoje per tas kelias filmavimo paras. Ačiū tau, Remi!“ – dėkojo atlikėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių