- Kauno.diena.lt inf.
- Teksto dydis:
- Spausdinti
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
-
A. Kudabienė pasidalino patarimais, kaip išlaikyti jaunatvišką žavesį
Visiems puikiai žinoma laidų kūrėja ir vedėja Audrė Kudabienė – viena geriausių Lietuvos žurnalisčių, išsiaiškinusių ne vieną sudėtingą situaciją ir piktadarystę. Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ televizijos profesionalė pasakos ne tik apie meilę Lietuvai ir gerus darbus, bet ir atskleis, kas padeda išlaikyti neblėstantį grožį ir jaunatviškumą.
Šį kartą kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ aikštelėje konkurencingai dvikovai susitiks žurnalistė, laidų vedėja A. Kudabienė ir „Vienas už visus, visi už vieną“ paramos fondo įkūrėjas Julius Davidonis. Bičiulių sugebėjimus vertins dešinioji Juliaus ranka – žmona Vilija.
Prieš prasidedant kulinarinei kovai studijoje tvyros jaudulys: abu konkurentai virtuvėje tvirtai nesijaus. „Kulinarija – ne pati stipriausia mano pusė“, – atviraus žurnalistė. Julius taip pat prisipažins, kad namuose geresnė šefė – žmona.
Konkurentai atviri ir nuoširdūs ne tik prie virtuvės stalo. Abiejų pašaukimas ir darbas yra vienaip ar kitaip prisidėti prie visuomenės gerovės. J. Davidonis, kalbėdamas apie savo paramos fondo įkūrimą, teigs, kad viskas nutiko kartą nusprendus savanoriškai padėti vienos moters šeimai, nukentėjusiai nuo gaisro.
„Pasisiūliau atvažiuoti į svečius. Jie gėdijosi parodyti, kad gyvena tvarte, nes vaikai lanko mokyklą, gėdijosi, kad po to kažkas sužinos. Iškart pagalvojau: kodėl gėda jiems, o ne kitiems, kurie nepadeda. Paskelbiau žinią ir labai greitai sulaukiau didžiulio dėmesio“, – apie iniciatyvos pradžią pasakos vyras.
Dar vis Vasario 16-tosios nuotaikomis ir „Lietuvos Garbės“ laukimu gyvenanti A. Kudabienė neslėps džiugesio: „Kai matai savo miestą, savo kraštą, žmones, pasipuošusius trispalvėmis ir iš tiesų nuoširdžiai širdyse besidžiaugiančius, tu didžiuojiesi, kad gyveni šitoje šalyje ir esi jos dalis.“
Aktyvi, energinga ir charizmatiška laidų vedėja išduos, kas labiausiai atskleidžia ir išlaiko moters jaunatviškumą ir grožį. „Paprasčiausias ritualas – daugiau šypsotis ir viskas. Ypač, kai būna proga – kaip ir dabar“, – šypsosis moteris.
Išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje šeštadienio rytą netrūks jaudulio, o azartiška kova užmegs itin nuoširdžius ir atvirus pokalbius. A. Kudabienė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš plėšyto lavašo pyragą, o J. Davidonis, padedamas „Kamado BONO“ grilio šefo Kristupo Krivicko, keps čeburekus ant grilio. Judviejų kulinarinius sugebėjimus vertins Juliaus žmona Vilija.
Kokius patiekalus mėgsta gaminti A. Kudabienė? Kokio produkto žurnalistė negali pakęsti ir kaip išsaugo savo jaunatvišką žavesį? Kaip dažnai J. Davidonis ruošia pusryčius žmonai? Apie tai ir dar daug daugiau sužinosite jau rytoj laidoje „Virtuvės istorijos“.
„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
J. Statkevičiaus sėkmės paslaptys: į kolekcijos pristatymą Paryžiuje vežėsi švęstą vandenį6
Vienas garsiausių Lietuvos dizainerių Juozas Statkevičius dar ne taip seniai pribloškė savo gerbėjus surengęs naujosios kolekcijos pristatymą Paryžiuje, o vėliau jį pakartodamas ir Vilniuje. TV3 laidoje „Pasaulis pagal moteris“ ži...
-
U. Siparės namuose jau sužibo įspūdinga eglė: nuo šiol mane vadina Kalėdų ambasadore9
„Didelio netikėtumo čia nėra – pas mane visada Kalėdos atkeliauja anksti“, – juokėsi jau šventiškai namus pasipuošusi televizijos laidų vedėja, naujoji LNK projekto „Kaukės“ detektyvė Ugnė Sipa...
-
Kam važiuoti į Laplandiją, jei turime Palangą?!3
Nuo jaukių vakarienių, pramogų šeimai iki energingų renginių ir fejerverkų – šventiniu laikotarpiu Palanga stengiasi patenkinti kiekvieno poreikius. Šiųmetis švenčių laukimas mylimiausiame kurorte prie jūros bus pers...
-
E. Dragūnas prisiminė skandalą sukėlusią frazę: man neleido nei pasisakyti, nei pasiaiškinti
2022 metais prasidėjus karui Ukrainoje, grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas socialiniuose tinkluose pareiškė, jog šis žmonių gyvybes pasiglemžiantis reiškinys – „natūralus planetos išvalymas“...
-
A. Švilpauskas ir A. Oleinik atliko DNR tyrimą: norėjo įsitikinti, ar ne broliai
Lietuvos muzikos padangėje: naujas duetas, kokio muzikos mylėtojai jau seniai nematė ir negirdėjo! Du žinomi atlikėjai: Arnas Švilpauskas ir Anatolijus Oleinik suvienijo jėgas pasivadindami „NeBroliais“, dueto gimimui pasirinkdami tra...
-
Šveicarai balsuos dėl finansavimo 2025-ųjų „Eurovizijai“2
Bazelio rinkėjai sekmadienį spręs, ar galima išleisti dešimtis milijonų eurų viešųjų lėšų 2025-ųjų „Eurovizijos“ dainų konkursui organizuoti – oponentai šią galimybę vadina viešųjų i&s...
-
L. Suodaitis: maisto išmetimas man yra didelė nepagarba gamtai ir įdėtam darbui6
Žinomas verslininkas, LNK projekto „Kaukės“ penktojo sezono komisijos narys Laurynas Suodaitis neslepia – kulinarija yra jo aistra, tačiau maisto švaistymo problema jam kelia ne tik nerimą, bet ir daugybę klausimų. Kodėl pasauli...
-
Ragina naujai atrasti žiemišką Lietuvą
VšĮ „Keliauk Lietuvoje“ ragina keisti požiūrį į lietuvišką žiemą ir šaltąjį metų laiką skirti atradimams ir pažinčiai su dar neišbandytomis pramogomis. Siekdama paskatinti lietuvius keliauti po šal...
-
Naujas muzikinis projektas „Dovanota“ pristato pirmąjį savo kūrinį „Viena daina“1
„Dovanota“ – naujas projektas, įkvėptas sintezatorių skambesių bei šokių muzikos ir disco energijos. Jį įkūrė du Lietuvos naktinio gyvenimo scenos entuziastai: Ramūnas Tamošauskas (UraganiuS) ir Žilvinas Juodis (DJ Bl...
-
Šveicarijos regionas balsuos dėl išlaidų „šventvagiškai“ 2025 m. „Eurovizijai“3
Bazelio rinkėjai sekmadienį spręs, ar išleisti dešimtis milijonų dolerių 2025 metų „Eurovizijos“ dainų konkursui surengti, oponentai smerkia viešųjų lėšų „švaistymą“ nepadoriam muzikos reng...